Αρχεία: Έργα

Go Prosklitiria

Σας καλωσορίζουμε εκεί που η λάμψη των ονείρων φωτίζει την πραγματικότητα, εκεί που τα υλικά υφαίνονται µε τη χρυσόσκονη των παραμυθιών.

Διαβάστε περισσότερα

Sugar Almond

Ο γάμος αποτελεί τελετή εξαιρετικά σημαντική για τη ζωή του καθενός μας, με όμορφες στιγμές που μένουν χαραγμένες για πάντα μέσα μας. Ωστόσο, πολλές φορές η προετοιμασία του είναι μία διαδικασία που προκαλεί άγχος στους «πρωταγωνιστές», γι΄ αυτό και είναι εξαιρετικά σημαντική η σωστή επιλογή των ανθρώπων που θα αναλάβουν τη διοργάνωση.

Διαβάστε περισσότερα

GK Wedding

Η GK wedding αντιπροσωπεύει για εμάς πολύ περισσότερα από μια συνηθισμένη επιχείρηση. Αποτελεί μια ολοκληρωμένη εμπειρία στον χώρο της ανθοδετικής και της οργάνωσης εκδηλώσεων.
Ως μια κλασική ελληνική οικογενειακή επιχείρηση, αναγνωρίζουμε τη βαρύτητα των θεσμών του γάμου και της βάπτισης, και δεσμευόμαστε να αναδείξουμε την ουσία και την ομορφιά που συνοδεύουν αυτές τις σημαντικές στιγμές. Ο στόχος μας είναι να υπερβούμε το απλό ρόλο της επιχείρησης και να αποτελέσουμε τη γέφυρα που συνδέει την κληρονομιά μας με τις σημαντικές στιγμές των πελατών μας.

Διαβάστε περισσότερα

Rose Garden Events Hall & Catering – Ptolemaida

Το Rose Garden έρχεται ως συνέχεια και μετεξέλιξη της αίθουσας δεξιώσεων “ΕΥΡΩΠΗ”. Κλείνοντας τον κύκλο της, μετά από 43 χρόνια συνεχούς δυναμικής παρουσίας στον χώρο των δεξιώσεων, δίνει την σκυτάλη σε έναν εντελώς διαφορετικό χώρο, ανεβάζοντας τα standards στα επίπεδα του banqueting and events

Διαβάστε περισσότερα

Dreamy Fireworks

Λάμψη και μαγεία για την πιο ξεχωριστή μέρα της ζωής σας!
Η Dreamy Fireworks, με 20+ χρόνια εμπειρίας, προσφέρει μια μαγευτική εμπειρία
Προσφέρουμε:
• Πυροτεχνήματα για κάθε γούστο και budget.
• Συντριβάνια για μία θεαματική είσοδο.
• Ειδικά εφέ για να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας
• Μπαλόνια σε αμέτρητα σχέδια και χρώματα
Επικοινωνήστε μαζί μας για να δημιουργήσουμε μαζί σας τον γάμο των ονείρων σας!

Διαβάστε περισσότερα