Αρχεία: Έργα

Blade.gr

Τα προσκλητήρια του γάμου αλλά και της βάπτισης αποτελούν ένα από τα πρώτα βήματα της προετοιμασίας, καθώς με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να έχετε πλάι σας τα πρόσωπα που θέλετε να σας συντροφεύσουν στις πιο ξεχωριστές στιγμές της ζωής.

Διαβάστε περισσότερα

Rodopetala

Η πρώτη αγκαλιά που θα λάβει μια νύφη, θα είναι από το… νυφικό της! Εμείς είμαστε εδώ να σε βοηθήσουμε να ζήσεις την πιο υπέροχη ημέρα της ζωής σου, όπως την ονειρεύεσαι! Με αγάπη, φροντίδα, ποιότητα, μεράκι! Σε περιμένουμε!

Διαβάστε περισσότερα

Lagonissi Falls

Το Κτήμα Lagonissi Falls – γνωστό επί εικοσαετίας ως Κτήμα Delago – ανήκει πλέον στην Ευρωπαϊκή Κεφαλαιακή Επιχείρηση Lagonissi I.K.E.

Ύστερα από δύο χρόνια ανακατασκευών και συντηρήσεων, σας υποδέχεται υπό τη νέα του διεύθυνση, για να σας εντυπωσιάσει με:
– τον μελετημένο μοντέρνο σχεδιασμό του
– την πολυτελή λιτότητα του
– την ιδιαίτερη αισθητική του
Υψίστης σημασίας προτεραιότητά μας, στον σχεδιασμό του Κτήματος και σε όλη τη διαδικασία αναμόρφωσής του, υπήρξε η άμεση εποπτεία του κτήματος από οποιοδήποτε σημείο βρίσκεστε και η προσοχή στη λεπτομέρεια, η οποία αποτυπώνεται σε τρεις εκπληκτικής ομορφιάς χώρους:
• την καταπράσινη έκταση με τα πλατάνια,
• τον μεγάλο καταρράκτη και με το εκκλησάκι μέσα στις βουκαμβίλιες,
• τα δύο μεγάλα πετρόχτιστα επίπεδα με τους φοίνικες και την πισίνα, διαχωρισμένα από δύο εντυπωσιακούς καταρράκτες στο κέντρο τους.
• τον μοντέρνο και επιβλητικό κλειστό χώρο κατασκευασμένο από σίδερο και γυαλί όπου μπορεί κανείς, χάρη στην άρτια υποδομή του καθ΄ όλη τη διάρκεια του έτους, απρόσκοπτα και ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες να πραγματοποιήσει την εκδήλωση που θα έχει προγραμματίσει

Διαβάστε περισσότερα

Λευκή

Ο νέος μας χώρος ΛΕΥΚΗ ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΕΞΙΩΣΕΩΝ Small & intimate wedding specialists κοντά σας για εκδηλώσεις με αξιώσεις από 50 έως και 250 άτομα. …μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε και στο δικό σας χώρο για ποιοτικές εκδηλώσεις με catering από 10 άτομα

Διαβάστε περισσότερα

Νύμφες

Στο 7ο χλμ. Θεσσαλονίκης-Λαγκαδά, μόλις 1 χλμ.από την αερογέφυρα της Σταυρούπολης στην περιοχή Τιτάν, πίσω από τα έπιπλα Μαρμαρίδη, ένας νέος χώρος γεννήθηκε, για κάθε είδους εκδήλωση. Μαγικές και ονειρικές στιγμές θα ζήσετε στις ΝΥΜΦΕΣ, έναν πολυχώρο που προκαλεί και διεγείρει τις αισθήσεις σας με την εκπληκτική ποιότητα και αισθητική των χώρων. Οι χώροι μας είναι διαμορφωμένοι για την κάθε περίσταση με ξεχωριστή ατμόσφαιρα, που σας ταξιδεύει με έναν αρμονικό συνδιασμό χρωμάτων, λουλουδιών και αρωμάτων και εμείς με τη σειρά μας φροντίζουμε ώστε να έχετε την ομορφότερη μέρα της ζωής σας. Στο χώρο μας υπάρχει δυνατότητα για πραγματοποίηση ποικίλλων εκδηλώσεων.

Διαβάστε περισσότερα