Μια Πρωτη Γνωριμια

Ο γάμος και η βάπτιση αποτελούν κοινωνικές εκδηλώσεις που αναμφίβολα αναδεικνύουν  τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας σας. Το vaza.gr  είναι εκεί για να σας βοηθήσει να ανακαλύψετε μια μεγάλη γκάμα από μπουκάλια, βάζα, πουγκιά, κουτάκια και λοιπά διακοσμητικά υλικά, έτσι ώστε να δημιουργήσετε μια εκδήλωση που θα ξεπερνάει τις προσδοκίες σας. Εξάλλου, έχουν ως βασική προτεραιότητα να προσφέρουν απλόχερα όμορφες, σύγχρονες, πρωτότυπες αλλά και διαχρονικές ιδέες υψηλής ποιότητας και αισθητικής για μια εκδήλωση που θα μείνει χαραγμένη στις μνήμες σας.

Βρειτε…

Βρίσκεται στη περιοχή της Θεσσαλονίκης και το έμπειρο προσωπικό μπορεί να βοηθήσει να βρείτε  τα πιο όμορφα αλλά και συνάμα τα πιο μοντέρνα κομμάτια για να δημιουργήσετε ένα σκηνικό ακριβώς έτσι όπως το έχετε ονειρευτεί.

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε  γυάλες, βάζα μέχρι και κουτάκια, φιογκάκια αλλά και κορδέλες για να δημιουργήσετε μια εκδήλωση που θα ικανοποιήσει κάθε γούστο και θα μαγνητίσει τόσο τα δικά σας βλέμματα, όσο και των ευχαριστημένων, μικρών και μεγάλων καλεσμένων σας!

Επιλεξτε…

Για ένα μοναδικό γάμο

Για μια γλυκιά βάπτιση

Γιατι Το Vaza.gr

Το vaza.gr είναι μία διαρκώς αναπτυσσόμενη εταιρεία που δραστηριοποιείται στον χώρο, καθώς διαθέτει μια τεράστια ποικιλία υλικών που μπορεί να εκπληρώσει τις επιθυμίες σας για μια παραμυθένια εκδήλωση. Η πολυετή εμπειρία σε συνδυασμό με την ενημέρωση για όλες τις σύγχρονες αλλά και επίκαιρες τάσεις της μόδας είναι τα χαρακτηριστικά εκείνα που αποτελούν το κλειδί της επιτυχίας. Εξάλλου, οι ιδέες του κάθε ζευγαριού είναι μοναδικές και το μόνο που χρειάζεται είναι τα κατάλληλα υλικά.

Στοιχεια Επικοινωνιας

vaza logo
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Βρείτε το στα Social

Ιστοσελίδα

Τηλέφωνο

Διεύθυνση

Λαγκαδά 35,

Θεσσαλονίκη