Βάπτιση & Γάμος Sofi

Μια Πρωτη Γνωριμια

Η ημέρα του γάμου αλλά και της βάπτισης δημιουργούν αναμνήσεις ανεξίτηλες που θα σας συντροφεύουν για όλη σας τη ζωή συνοδευμένες με ονειρικές εικόνες.

Η Γάμος-Βάπτιση Sofi βρίσκεται εκεί για να φροντίσει η εκδήλωση σας να είναι ξεχωριστή εκπληρώνοντας τις επιθυμίες σας, έτσι να βιώσετε μια μαγευτική εμπειρία.

Πασπαλίζει την κάθε εκδήλωση που αναλαμβάνει με πινελιές ονείρου και σε συνδυασμό με την ομάδα της θα αναδείξει την μοναδικότητα των πιο σημαντικών στιγμών της ζωή σας.

Μαγευτειτε…

Βρίσκεται στην περιοχή των Αθηνών και εκεί θα ανακαλύψετε ποικίλες επιλογές για ένα μοναδικό γάμο και μια αξέχαστη βάπτιση.

H ομάδα τους μπορεί να αναλάβει με επιτυχία από τα προσκλητήρια μέχρι και το στολισμό της δεξίωσης με ξεχωριστές προτάσεις, δημιουργώντας εμπιστοσύνη ότι όλα θα κυλήσουν ακριβώς όπως τα είχατε φανταστεί.

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε μια θεματική εκδήλωση, συνδυάζοντας το προσκλητήριο με  τις μπομπονιέρες, τα στέφανα, τις σαπουνόφουσκες, την αρίθμηση, τα κασπώ για τη διακόσμηση του τραπεζιού και πολλά άλλα.

Εμπνευστειτε…

Ξεχωριστοί Γάμοι

Ονειρικές βαφτίσεις

Γιατι Το Βάπτιση & Γάμος Sofi

Το Γάμος-Βάπτιση Sofi είναι μια επιχείρηση που μπορεί να δημιουργήσει μια ονειρική εκδήλωση. Έχουν ως βασική προτεραιότητα τη ποιότητα και την μοναδικότητα για ένα αξέχαστο αποτέλεσμα, πασπαλίζοντας με χρυσόσκονη τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής σας. Η ομάδα τους ενημερώνεται συνεχώς για τις νέες τάσεις σε συνδυασμό με την επίβλεψη μέχρι και της πιο μικρής λεπτομέρειας είναι τα χαρακτηριστικά εκείνα που τους κάνουν να ξεχωρίζουν στο χώρο. Εξάλλου, αναλαμβάνουν από τα προσκλητήρια, τις μπομπονιέρες, τη διακόσμηση candy bar αλλά και των χώρων διεξαγωγής της εκδήλωσης μέχρι και το σετ του κουμπάρου και του νονού. Εφαρμόστε παντού το εικαστικό της επιλογής σας και δώστε θεματική ταυτότητα στην εκδήλωση σας και το Γάμος-Βάπτιση Sofi θα δώσει πνοή στην ιδέα σας.

Στοιχεια Επικοινωνιας

sofi logo
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Βρείτε το στα Social

Ιστοσελίδα

Τηλέφωνο

Διεύθυνση

Πάρνηθος 31, Αχαρνές

Αθήνα