Τσίτσιλα Κοσμηματοποιία

Μια Πρωτη Γνωριμια

Για κάθε άνθρωπο τα κοσμήματα του γάμου αλλά και της βάπτισης έχουν την τιμητική τους και πρέπει να χαρακτηρίζονται από υψηλή αισθητική, κομψότητα αλλά και φροντίδα.

Η  Τσίτσιλα Κοσμηματοποιία δραστηριοποιείται στο χώρο του κοσμήματος από το 1975 με έδρα την πόλη της Θεσσαλονίκης.

Διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία κοσμημάτων που μπορούν να προσαρμοστούν στις επιθυμίες σας, καθώς διαθέτει και εργαστήριο παραγωγής κοσμημάτων.

Το εργαστήριο παραγωγής κοσμημάτων σε συνδυασμό με το έμπειρο προσωπικό και συνάμα  τον  σύγχρονο εξοπλισμό που διαθέτει, μπορεί να σας εγγυηθεί ένα ονειρικό αποτέλεσμα.

Δειξτε Χαρακτηρα

Η Τσίτσιλα Κοσμηματοποιία  σας προσφέρει την ευκαιρία να δημιουργήσετε τα δικά σας προσωποποιημένα κοσμήματα αλλά και ολοκληρωμένες σειρές με την ταυτότητα και το δικό σας style.

Το μόνο που χρειάζεται είναι να στείλετε την ιδέα.

Το έμπειρο προσωπικό της επιχείρησης θα βρίσκεται πάντα εκεί για να ακούσει τις ανάγκες και να σας προτείνει ιδέες για να δημιουργήσετε το κόσμημα των ονείρων.

Εξάλλου, η φιλοσοφία της επιχείρησης βασίζεται στην συνεχόμενη ανάπτυξη για παραμυθένια κοσμήματα για τις πιο σημαντικές μέρες της ζωής.

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα  σε βέρες και μονόπετρα από χρυσό και λευκόχρυσο αλλά και βαπτιστικά κοσμήματα σε εντυπωσιακά σχέδια.

Δωστε Αιγλη

Ξεχωριστά  κοσμήματα βάπτισης

Γιατι Το Τσίτσιλα Κοσμηματοποιία

Τα κοσμημάτα Τσίτσιλα  εξειδικεύονται στο χώρο των κοσμημάτων από το 1978 και  μόνο σε χρυσά κοσμήματα. Το εργαστήριο παραγωγής έχει την κατασκευαστική δυνατότητα και δυναμική να δημιουργήσει κοσμήματα τόσο για την γυναίκα και τον άνδρα όσο και για το παιδί, καθώς υπάρχει και ένα  ειδικό τμήμα που ενασχολείται μόνο με το θρησκευτικό κόσμημα!

Το μόνο που χρειάζεται είναι να εκφράσετε τις επιθυμίες σας και έπειτα θα φροντίσουν να δημιουργήσουν ένα κόσμημα που θα ξεπεράσει τις προσδοκίες σας. Εξάλλου, έχουν ως προτεραιότητα να προσθέσουν λίγη επιπλέον χρυσόσκονη ονείρου στις πιο σημαντικές μέρες της ζωής σας.

Στοιχεια Επικοινωνιας

tsitsila logo
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Βρείτε το στα Social

Τηλέφωνο

Διεύθυνση

Ελ.Βενιζέλου 20

1ος όροφος

Θεσσαλονίκη