Θεοδώρα – Μαρία Hair Fashion

Μια Πρωτη Γνωριμια

Το hairstyle της νύφης παίζει καθοριστικό ρόλο στη δημιουργία μιας ολοκληρωμένης εικόνας, τότε όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Θεοδώρα-Μαρία Hair Fashion. Ασχολείται με τη δημιουργία του κατάλληλου hairstyle για το γάμο αλλά και τη βάπτιση στην περιοχή της Ξάνθης. Το έμπειρο προσωπικό είναι εκεί για να σας προτείνει σύγχρονα δημιουργικά trends, προσαρμοσμένα πάνω στις δικές σας ανάγκες και «θέλω».

Αφεθειτε

Μια επίσκεψη είναι αρκετή για να σας πείσει ότι μαζί μπορείτε να δημιουργήσετε μια εικόνα που θα ξεπεράσει τις προσδοκίες σας.

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε ένα πλήθος επιλογών από χτενίσματα πιο κλασικά αλλά και χτενίσματα με πιο μοντέρνες πινελιές.

Εξάλλου, ο ρομαντισμός την ημέρα του γάμου προσφέρει μια ξεχωριστή αίσθηση, όπου συμβάλλει στη δημιουργία ενός παραμυθένιου αποτελέσματος.

Απολαυστε…

Γιατι Το Θεοδώρα – Μαρία Hair Fashion

Η Hair Boutique ΘΕΟΔΩΡΑ-ΜΑΡΙΑ εξειδικεύεται 35 χρόνια στην τέχνη της κομμωτικής με σκοπό την επιμέλεια των μαλλιών γυναικών, ανδρών αλλά και  παιδιών. Η δημιουργική ομάδα της επιχείρησης  μπορεί να προσφέρει για κάθε ιδιαίτερη στιγμή, το hair styling, κούρεμα και το χρώμα μαλλιών, με βάση την εικόνα που ονειρεύεστε για την ημέρα του γάμου.

Γι’ αυτό στον γάμο σας μπορείτε άφοβα να της δείξετε εμπιστοσύνη.

Στοιχεια Επικοινωνιας

Theodora Mary logo
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Βρείτε το στα Social

Τηλέφωνο

Διεύθυνση

Σμύρνης 16 B,

Ξάνθη