Σιδηρόπουλος Γιώργος

Μια Πρωτη Γνωριμια

Οι γλυκές δημιουργίες κλέβουν τη παράσταση σε κάθε είδους εκδήλωση, τόσο λόγω της εμφάνισης τους αλλά και σαφώς και λόγω της γευστικής εμπειρίας που προσφέρουν.

Το Ζαχαροπλαστεία Σιδηρόπουλος Γιώργος, είναι κοντά σας με μοναδικές δημιουργίες που σας δίνουν μια «γλυκιά» πρόταση για να παρουσιάσετε το «θέμα» της εκδήλωση σας.  Εξάλλου, η παράδοση θέλει το ζευγάρι να κόβει από κοινού τη γαμήλια τούρτα και να ταΐζει ο ένας τον άλλο για να είναι όλη η ζωή τους γλυκιά!

Για το λόγο αυτό η επιλογή της τούρτας αποτελεί μία από τις πλέον μικρές και συνάμα σημαντικές λεπτομέρειες της δεξίωσης.

Ανακαλυψτε…

Βρίσκεται στη περιοχή της Πτολεμαΐδας και μπορεί να προσφέρει ποικίλες ιδέες που να ταιριάζουν στις επιθυμίες σας.

Μπορείτε να επιλέξετε τούρτες, κεράσματα σε ονειρικά σχέδια φτιαγμένα με αγάπη αλλά και φαντασία και πολλές ξεχωριστές προτάσεις ανάλογα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας.

Μπορεί να δημιουργήσει διαχρονικά αλλά και γλυκά εδέσματα με μοντέρνες πινελιές, έχοντας ως βασικό μέλημα την ποιότητα των υλικών και τη τεχνογνωσία.

Απολαυστε

Για το γάμο

Για τη βάπτιση

Γιατι Το Σιδηρόπουλος Γιώργος

Το  Ζαχαροπλαστείο Σιδηρόπουλος Γιώργος βρίσκεται στο χώρο από το 2003 και η φιλοσοφία του στηρίζεται στο γεγονός ότι ένα προϊόν μπορεί να το έχουν όλοι, όμως το καλύτερο θα ξεχωρίσει. Βασική του αρχή είναι ότι όταν συμμετέχει στη δημιουργία αναμνήσεων των πιο σημαντικών του στιγμών δημιουργούνται ξεχωριστά συναισθήματα.

Εξάλλου, η εμπειρία, τα αγνά και πάντα τα φρέσκα υλικά που χρησιμοποιούν, αποτελούν εγγύηση για την πιο γλυκιά στιγμή της ζωής σας!

Στοιχεια Επικοινωνιας

sidiropoulos logo
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Βρείτε το στα Social

Ιστοσελίδα

Τηλέφωνο

Διεύθυνση

2ο χλμ. Πτολεμαΐδας – Ανατολικού,

Πτολεμαΐδα