Ροδίνι

Μια Πρωτη Γνωριμια

Η δεξίωση του γάμου αλλά και της βάπτισης αποτελούν στιγμές ορόσημο και οι γλυκές δημιουργίες καθώς και η γαμήλια τούρτα είναι τα στοιχεία που θα κεντρίσουν τα βλέμματα των καλεσμένων και μπορεί να απογειώσουν την ημέρα εκείνη και να δημιουργήσουν μαγικές αναμνήσεις. Τότε, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Ροδίνι που παρέχει μια πληθώρα επιλογών με μοναδική αισθητική και με βασικό γνώμονα να εκπληρώσουν τις προσωπικές επιθυμίες και να δημιουργήσουν λαχταριστές επιλογές. Η εμπειρία τους στο χώρο τους έδωσε τη δυνατότητα να αποκτήσουν εξειδίκευση στο τομέα των γαμήλιων δεξιώσεων, προσφέροντας μοναδικές υπηρεσίες catering με γλυκά αλλά και αλμυρά αμαρτήματα που είναι αδύνατο να περάσουν απαρατήρητα.

Ανακαλυψτε…

Βρίσκεται στην περιοχή της Θεσσαλονίκης και με τη βοήθεια της έμπειρης ομάδας μπορείτε να ανακαλύψετε ιδέες και υλικά για να γλυκάνετε τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής σας! Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε κλασικές επιλογές αλλά και με πιο μοντέρνες πινελιές με βάση το θέμα που έχετε επιλέξει να πρωταγωνιστεί στη δεξίωση σας.

Βέβαια, το κλειδί της επιτυχίας της επιχείρησης Ροδίνι αποτελεί το πάθος για τη δουλειά τους και η επιλογή ποιοτικών πρώτων υλών, έχοντας πάντα στο νου τους ότι οι επιλογές είναι σημαντικό να αντικατοπτρίζουν τα μοναδικά χαρακτηριστικά του κάθε ζευγαριού.

Ειδικότερα, εξειδικεύεται στους μπεζέδες και στα ξακουστά Ροδίνια, όπου είναι  ένα  ιδιαίτερο κέρασμα για κάθε γαμήλια δεξίωση και ξεχωρίζουν για τη γεύση αλλά και για την εμφάνιση τους με γεύσεις, όπου οι καλεσμένοι σας θα τιμήσουν δεόντως.

Απολαυστε

Γιατι Το Ροδίνι

Το Ζαχαροπλαστείο Ροδίνι εστιάζει στη δημιουργική έμπνευση, τη παράδοση και τη μακρόχρονη εμπειρία, καθώς διανύει τη 5η  δεκαετία με δημιουργίες που εκπλήσσουν γευστικά ακόμη και τον πιο απαιτητικό καλεσμένο, δεδομένου ότι δεν περιορίζεται σε κοινότοπες συνθέσεις. Εξάλλου, όταν η ανθρώπινη έμπνευση συναντά το μεράκι και τις αγνές πρώτες ύλες, το ζαχαροπλαστείο Ροδινι αποτελεί μονόδρομο για επιλογές που συναρπάζουν!

Βασική του προτεραιότητα είναι να συμβάλλει στη δημιουργία αλησμόνητων αναμνήσεων με ποικίλες γαστρονομικές πινελιές.

Στοιχεια Επικοινωνιας

rodini logo
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Βρείτε το στα Social

Ιστοσελίδα

Τηλέφωνο

Διεύθυνση

Πατριάρχου Ιωακείμ 7,

Θεσσαλονίκη