taxidi melitos main

Κατηγορία : Celebrities

Ο παραδοσιακός γάμος της Κατερίνας Στικούδη με τον Βαγγέλη Σερίφη

Ο «μυστικός» γάμος της γνωστής τραγουδίστριας πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου, 25 Αυγούστου, στο Μορφάτι Θεσπρωτίας, τόπο καταγωγής του γαμπρού και σε κλειστό οικογενειακό κύκλο. Το μυστήριο τελέστηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Μηνά και κατόπιν ακολούθησε παραδοσιακό γλέντι στην ταβέρνα που βρίσκεται πίσω από την εκκλησία.

Να αναφέρουμε ότι, από το ξεκίνημα της καριέρας της, η γνωστή τραγουδίστρια κρατούσε μακριά από τη δημοσιότητα τη σχέση της με τον Βαγγέλη Σερίφη. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε,  το γεγονός πως το ζευγάρι επέλεξε να μοιραστεί την ημέρα του γάμου του με λίγους και αγαπημένους ανθρώπους από το κοντινό του περιβάλλον.

stikoudi 2
stikoudi 3

Η  Κατερίνα Στικούδη έφτασε στην εκκλησία οδηγώντας η ίδια μια παλιά Mercedes, συνοδευόμενη από τους γονείς της.

stikoudi 4
stikoudi 5

Αν και το ζευγάρι προσπάθησε πολύ να κρατήσει τον γάμο του «μυστικό» μέχρι και την τελευταία στιγμή, τα δημοσιεύματα αποκάλυψαν ότι σκόπευαν να παντρευτούν το πρωί του Σαββάτου, όπως και έγινε.

stikoudi 6

Ο κουμπάρος τους, Γιάννης Παπαδάκος, ήταν εκείνος που μοιράστηκε και την πρώτη φωτογραφία από το χαρμόσυνο γεγονός.

stikoudi 7

Τα ΜΜΕ απείχαν από τον γάμο του ζευγαριού, ωστόσο μέσα από τα fun clubs της Κατερίνας Στικούδη στα social media, είδαν το φως της δημοσιότητας αρκετές φωτογραφίες από τη γαμήλια τελετή, αλλά και το τραπέζι.

stikoudi 9
stikoudi 10
stikoudi 11

Το look του γαμπρού

Ο γαμπρός, Βαγγέλης Σερίφης, έφτασε πρώτος στην εκκλησία, φορώντας ένα σκούρο μπλε κουστούμι, με λευκό πουκάμισο και λευκή-γαλάζια γραβάτα.

stikoudi 12

Το bridal look

Προς έκπληξη όλων, η Κατερίνα Στικούδη φόρεσε ένα σατέν νυφικό σε κλασική γραμμή. Πολλοί περίμεναν από την ίδια να κάνει μια πιο extreme επιλογή νυφικού, καθώς μας έχει συνηθίσει σε αποκαλυπτικές εμφανίσεις. Τελικά, όμως, η τραγουδίστρια και μοντέλο επέλεξε να φορέσει ένα μακρύ, λευκό νυφικό με έξω τους ώμους, ενώ τα μαλλιά της ήταν λιτά, σε χαλαρές μπούκλες.

stikoudi 13

Το after party dress

Για το after party, η Κατερίνα Στικούδη επέλεξε μία παρόμοια δημιουργία της οποίας η γραμμή θύμιζε κάτι από εκείνη της Φαίης Σκορδά. Μπορεί, βέβαια, το νυφικό και το after party dress να ήταν το ίδιο και να αφαίρεσε το κάτω μέρος. Η ίδια ολοκλήρωσε το look πάντως με nude πέδιλα, φυσικό μακιγιάζ στα μάτια και κόκκινο κραγιόν.

stikoudi 14

Οι καλεσμένοι

Όπως αναφέραμε και παραπάνω, ανάμεσα στους καλεσμένους δεν βρίσκονταν συνάδελφοι του ζευγαριού, παρά μόνο συγγενείς και φίλοι που ευχήθηκαν στο ζευγάρι μετά από εννέα ολόκληρα χρόνια σχέσης.

Εμείς δεν έχουμε παρά να τους ευχηθούμε βίον ανθόσπαρτον!

Βάσια Καττή