Μια Πρωτη Γνωριμια

Τα κοσμήματα την ημέρα του γάμου έχουν τον δικό τους ρόλο και κάνουν την πιο σημαντική μέρα της ζωής σας ακόμη πιο ξεχωριστή.

Το Moutidis Jewellery εξειδικεύεται στην αναζήτηση των κοσμημάτων του γάμου αλλά και της βάπτισης, καθώς  είναι εκείνα που θα μετατρέψουν την  δική σας ιστορία στο πιο όμορφο σας παραμύθι, όπου είναι και προτεραιότητα τους.

Το έμπειρο προσωπικό θα βρίσκεται εκεί για να κατανοήσει τις επιθυμίες σας, έτσι ώστε να βρείτε το ονειρικό κόσμημα.

Εξάλλου, το πιο ενεργητικό και δυναμικό κεφάλαιο είστε εσείς και σας  βλέπουν ως το πιο πολύτιμο διαμάντι.

Βρειτε…

Βρίσκεται στη περιοχή της Καλαμαριάς, όπου μπορείτε να βρείτε ποικιλία κοσμημάτων για κάθε είδους εκδήλωση από ένα δώρο για κάποιο συγγενικό ή φιλικό πρόσωπο μέχρι και κοσμήματα για το γάμο αλλά και τη βάπτιση.

Το θετικό και ευγενικό κλίμα είναι τα χαρακτηριστικά εκείνα που τους κάνουν να ξεχωρίζουν στο χώρο.

Η  αγάπη  και το μεράκι για τη δουλειά τους είναι η  δύναμη που κάνει μια απλή βέρα να μοιάζει με το πιο περίτεχνο κόσμημα που μετατρέπει ένα μικρό δώρο σε ενθύμιο ζωής.

Εντυπωσιαστε

Για την βάπτιση

Γιατι Το Moutidis

Το  Moutidis Jewelry προσφέρει μια ξεχωριστή εμπειρία για κάθε έναν από εσάς που θα επιλέξει να  το επισκεφτεί. Από το 1987 η αναζήτηση για μοναδικά προϊόντα σε υψηλή ποιότητα είναι μια  διαδικασία δίχως τέλος, καθώς επενδύουν, δοκιμάζουν έχοντας ως πρωταρχικό τους στόχο το ιδανικό αποτέλεσμα.

Εξάλλου, τα κοσμήματα συνοδεύουν τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής σας και είναι απαραίτητο να ικανοποιούν τον καθένα, τόσο από τη πρώτη επαφή με τη βιτρίνα, όσο και όταν αποφασίσετε να δέσετε την στιγμή σας με πολύτιμα κοσμήματα που θα μοιραστείτε για πάντα με όσους αγαπάτε.

Στοιχεια Επικοινωνιας

moutidis logo
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Βρείτε το στα Social

Ιστοσελίδα

Τηλέφωνο

Διεύθυνση

Ι. Πασαλίδη 100, Καλαμαριά

Θεσσαλονίκη