Μια Πρωτη Γνωριμια

Θα σας έχει τύχει να θέλετε οπωσδήποτε να φορέσετε ένα καταπληκτικό φόρεμα και να μη βρίσκετε τσάντα να το συνδυάσετε. Φανταστείτε να είστε η κουμπάρα ή μία από τις ευτυχισμένες μαμάδες που παντρεύουν τα παιδιά τους και να αντιμετωπίζετε αυτό το πρόβλημα! Ίσως γιατί δεν έχετε συστηθεί με την monzouzou!

Χαριτωμένες δημιουργίες όπως και το όνομά της, προσεγμένες στην παραμικρή λεπτομέρεια,  χειροποίητες και made in Thessaloniki, oι τσάντες της mοnzouzou είναι η απάντηση για κάθε κομψή γυναίκα που θέλει να ξεχωρίζει κρατώντας μία δημιουργία με υπογραφή και ποιότητα! Κάθε μοντέλο κεντιέται στο χέρι και κατασκευάζεται μία φορά-μία φορά μόνον, καθιστώντας κάθε κομμάτι συλλεκτικό και απολύτως μοναδικό!

Ανακαλυψτε…

Καθόλου τυχαία, από την πρώτη στιγμή που την ανακάλυψαν οι fashionistas έστρεψε τα φώτα της δημοσιότητας επάνω της. Η monzouzou είναι κοκέτα, ενημερωμένη και βραβευμένη! Στην Άννα Λαζοπούλου, την  επιχειρηματία που εμπνεύστηκε και δημιούργησε το brand, απονεμήθηκε το βραβείο BagDesigner από τη διοργάνωση του έγκριτου περιoδικού μόδας ELLE Magazine Young Talent Awards 2020. Aναρίθμητα άρθρα ύμνησαν τον τρόπο που συνταιριάζει τις σύγχρονες τάσεις της Μόδας με μια νοσταλγική διάθεση για ένα παρελθόν και μια παράδοση που δηλώνει ατίθασα παρούσα.

Μια monzouzou έχει στυλ και φινέτσα. Την αναγνωρίζεις και την κοιτάζεις ξανά και ξανά. Αληθινό δέρμα, πάντα, περιβάλλει τον κεντημένο πυρήνα. Οι πολύχρωμες κλωστές της μπλέκονται σε θέματα από τη φύση, τα συναισθήματα, τις αναμνήσεις, τα ταξίδια, έναν πίνακα ακόμη και τα μαθηματικά! Εκτός από επίθετο, κάθε μία έχει οικογενειακό δέντρο-τη συλλογή στην οποία ανήκει- αλλά και όνομα: Urban Bohemian, Flowers on balconies, Bouzouki, Island, JewelsMathematicsNight flowers…

Ξεχωριστε…

Ρομαντικά είναι τα ονόματα των μοντέλων της Bridal Collection που κεντήθηκαν για την ωραιότερη στιγμή της ζωής μας: Cupid΄s choice, Walk down the aisle, Roses and lilies, In a festive mood, Stylish soiree, Birds suddenly appear!

Κάντε εικόνα τη γαμήλια τσάντα σας με όλα όσα θα χρειαστείτε τη Μεγάλη Μέρα από την εκκλησία ως το party, για να φρεσκαριστείτε και να φωτογραφηθείτε! Μήπως η monzouzou σας γίνει αφορμή να σας μιμηθούν όλες οι φίλες σας αποκτώντας μία? Ποτέ την ίδια όμως! Ακόμη και αν ονειρευτήκατε κάτι που έχει ιδιαίτερο συμβολισμό για εσάς και τον καλό σας, η monzouzou είναι έτοιμη να το κάνει πραγματικότητα!

Γιατι Το Monzouzou

Xειροποίητες δημιουργίες προσεγμένες στην παραμικρή λεπτομέρεια και made in Thessaloniki, oι τσάντες της mοnzouzou είναι η απάντηση για κάθε κομψή γυναίκα που θέλει να ξεχωρίζει κρατώντας μία δημιουργία με υπογραφή και ποιότητα! Κάθε μοντέλο κεντιέται στο χέρι και κατασκευάζεται μία φορά-μία φορά μόνον, καθιστώντας κάθε κομμάτι συλλεκτικό και απολύτως μοναδικό!

Mια monzouzou είναι ένα απόκτημα πολύτιμο, ένα απόκτημα ζωής και μαζί ένα statement για το ποια είσαι, πώς αισθάνεσαι, τί αγαπάς…

Στοιχεια Επικοινωνιας

monzouzou logo

Στη Περιοχή της Θεσσαλονίκης

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Βρείτε το στα Social

Ιστοσελίδα

Τηλέφωνο