Μια Πρωτη Γνωριμια

Tην ημέρα του γάμου πρωταγωνιστικό ρόλο εκτός από τη νύφη, έχει και ο γαμπρός. Γι’ αυτό το λόγο είναι σημαντικό να ανακαλύψετε ένα κουστούμι που θα αναδεικνύει το τα χαρακτηριστικά και θα σας κάνει να ξεχωρίσετε.

Εκεί βρίσκεται το Milano, όπου μπορείτε να ανακαλύψετε ξεχωριστές επιλογές που θα ταιριάζουν σε κάθε στυλ αλλά και σε κάθε περίσταση. Έχουν ως βασική προτεραιότητα να επιλέγουν με γνώμονα την υψηλή αισθητική και την άριστη ποιότητα, έτσι ώστε η επίσκεψη σας στην επιχείρηση να είναι μια αλησμόνητη εμπειρία.

Το Καταστημα

Στην εταιρεία Milano μπορείτε να βρείτε μεγάλη ποικιλία από επαγγελματικά αλλά και κοστούμια γάμου, παντελόνια, πλεκτά, δερμάτινα, αξεσουάρ, παπούτσια και γενικά οτιδήποτε αφορά τη σύγχρονη ανδρική ένδυση. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε μοντέρνα αλλά και διαχρονικά γαμπριάτικα κοστούμια που να αναδεικνύουν το στυλ σας, γεγονός που συμβάλλει στην ιδανική εμφάνιση για την πιο ξεχωριστή στιγμή της ζωής σας, χαρίζοντάς κομψότητα  και συνάμα κύρος.

Η ομάδα τους επικεντρώνεται σε  όλα τα σύγχρονα  trends της μόδας επιλέγοντας κορυφαία brands, όπως  Guy Laroche, Aslanis, Digel, KARL LAGERFELD και άλλα πολλά με στόχο να κάνουν την μέρα του γάμου σας αξέχαστη.

Ξεχωριστε…

με την επωνυμία και την υπογραφή του Milano

Γιατι Το Milano

Η  οικογενειακή επιχείρηση με την επωνυμία Milano, χάραξε την πορεία της στο σύγχρονο ανδρικό ντύσιμο, με εξειδίκευση στον γαμπρό, από το 1970. Η ομάδα της επιχείρησης είναι εκεί για να σας εξυπηρετήσει με ευγένεια και προθυμία, έτσι ώστε να μπορέσετε να εμπνευστείτε από all time classic  επιλογές αλλά και τα πιο σύγχρονα σχέδια και υφάσματα που ξεχωρίζουν για την ποιότητά αλλά και την κομψότητα τους. Εξάλλου, μπορείτε να προβάρετε τα γαμπριάτικα κοστούμια που είναι φτιαγμένα αποκλειστικά για εσάς, έτσι ώστε το αποτέλεσμα που θα δημιουργηθεί να ξεπεράσει τις προσδοκίες σας.

Στοιχεια Επικοινωνιας

milano logo
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Βρείτε το στα Social

Ιστοσελίδα

Τηλέφωνο

Καταστήματα

Ελ. Βενιζέλου 26, Θεσσαλονίκη