Μια Πρωτη Γνωριμια

Στην περιοχή της Νεάπολης θα συναντήσετε αντικριστά την επιχείρηση Midway Man &Woman, όπου πρωταγωνιστεί στο χώρο της γυναικείας αλλά και της ανδρικής ένδυσης.

Αποτελεί σημείο αναφοράς δεδομένου ότι η μόδα συναντά το διαχρονικό στυλ. Μπορείτε να ανακαλύψετε προτάσεις για όλα τα γούστα αλλά και για όλες τις περιστάσεις.

Οι ξεχωριστές ιδέες σε συνδυασμό με το έμπειρο προσωπικό, αντιπροσωπεύουν τη φιλοσοφία τους και μετατρέπουν την επίσκεψή σας στο Midway σε μία μοναδική εμπειρία.

Midway Man

Μια επίσκεψη στο Midway Man αρκεί για να ανακαλύψετε την πιο elegant εμφάνιση για τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής σας.

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε μια μεγάλη συλλογή από κουστούμια σε ποικίλες χρωματικές παλέτες, έτσι ώστε να βρείτε το κατάλληλο κοστούμι που να ταιριάζει στην προσωπικότητα σας και να συνδυάζεται αρμονικά με το ύφος του γάμου.

Το πλήθος επιλογών σε κομψά πουκάμισα, παπούτσια, γραβάτες, παπιγιόν  αλλά και μανικετόκουμπα θα δημιουργήσουν ένα  μοναδικό αποτέλεσμα . Εξάλλου, ο Midway Man ορίζει την ουσία του ανδρικού στυλ, ισορροπώντας μεταξύ διαχρονικού και μοντέρνου και παράλληλα εκφράζει τον σύγχρονο άνδρα που θέλει να είναι κομψός σε κάθε περίσταση, δίχως να είναι «στημένος».

Midway Woman

To Midway Woman διαθέτει ξεχωριστά brands για μια σύγχρονη γυναίκα, η οποία ξεχωρίζει για το προσωπικό της στυλ.

Το έμπειρο προσωπικό θα βρίσκεται εκεί για να σας προτείνει  μια ολοκληρωμένη πρόταση, επιλέγοντας τις πιο στιλάτες προτάσεις σε ένα μοναδικό χώρο που χαρακτηρίζεται για το οικείο περιβάλλον και την κομψότητα του.

Εξάλλου, η Midway Woman αντιπροσωπεύει τη σύγχρονη και συνάμα τη δυναμική γυναίκα που μπορεί να υποστηρίξει το casual με το elegant.

Μπορεί να  πειραματιστεί με το στυλ της, ενώ παράλληλα δε εγκαταλείπει τη διαχρονική κομψότητα.

Ξεχωριστε…

με την επωνυμία και την υπογραφή του Midway

Γιατι Το Midway

Από το 1987 η Midway  δραστηριοποιείται στο χώρο της γυναικείας και ανδρικής ένδυσης με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Όποιο και αν είναι το στυλ σας, μπορείτε να ανακαλύψετε κομψές προτάσεις για οποιαδήποτε περίσταση. Με έμφυτο το καλό γούστο και την αγάπη τους για τη μόδα, επιλέγουν ανδρικά και γυναικεία ρούχα υψηλής ποιότητας, εξασφαλίζοντας συνεργασίες με επωνύμους οίκους. Είναι ένα κατάστημα που μπορεί να προσφέρει έμπνευση, χάρη στη τεχνογνωσία και την αισθητική.

Προτεραιότητα είναι η εξασφάλιση του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος δεδομένου ότι σε  συνεργασία με τον  επαγγελματία ράφτη θα δημιουργηθεί προτάσεις που θα ξεπερνάει τις προσδοκίες σας.

Στοιχεια Επικοινωνιας

MIDWAY logo
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Βρείτε το στα Social

Ιστοσελίδα

Τηλέφωνο

(Men) 2310511092

(Woman) 2310613337

Καταστήματα

(Men) Μουδανιών 4

(Woman) Π. Τσαλδάρη 13,

Νεάπολη, Θεσσαλονίκη