Μια Πρωτη Γνωριμια

Η ημέρα της βάπτισης είναι μια ημερομηνία ορόσημο στις ζωές όλης της οικογένειας, καθώς δημιουργούνται αναμνήσεις που θα θυμάστε για πάντα. Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης βρίσκεται το Marie-Bebe προσφέροντας μοναδικές ιδέες και προτάσεις για το γάμο αλλά και τη βάπτιση.

Η αγάπη για τα παιδιά σε συνδυασμό με το έμπειρο προσωπικό θα δημιουργήσουν ένα αποτέλεσμα που θα είναι λες και είναι βγαλμένο από παραμύθι. Προτεραιότητα είναι να επιτύχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, με προτάσεις που θα ταιριάζουν στην προσωπικότητα του κάθε παιδιού ξεχωριστά.

Ανακαλυψτε…

Το Marie bebe εξειδικεύεται σε  πακέτα βάπτισης, είδη γάμου αλλά και ονειρικές  ιδέες στολισμού που θα ενθουσιάσουν μικρούς και μεγάλους και θα κάνουν τη μέρα σας ξεχωριστή.

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε μεγάλη ποικιλία από βαπτιστικά ρούχα και παπούτσια από  δαντελένια φορεματάκια σε αποχρώσεις του λευκού αρμονικά συνδυασμένα με τα αντίστοιχα κορδελάκια μέχρι και παραμυθένια βρεφικά κοστουμάκια σε άριστη ποιότητα.

Το έμπειρο προσωπικό φροντίζει πάντα να διαλέγει την καλύτερη ποιότητα υφασμάτων, έτσι ώστε οι πρωταγωνιστές εκείνης της ημέρας να αισθάνονται όμορφα και ευχάριστα.

Τα Παντα Για Τη Βαπτιση

Γιατι Το Marie Bebe

To Marie-Bebe βρίσκεται αρκετά χρόνια στο χώρο αυτό, έχοντας ως κύριο μέλημα να ενημερώνεται συνεχώς για όλες τις μοντέρνες τάσεις της βάφτισης αλλά και του γάμου, δεδομένου ότι αναλαμβάνουν τη διοργάνωση και το στολισμό θεματικών εκδηλώσεων σε όλο το νομό Θεσσαλονίκης. Τα παραμυθένια χειροποίητα σετ βάπτισης, οι γλυκές δημιουργίες, αλλά και τα candy bar θα ξεπεράσουν τις προσδοκίες και θα δημιουργήσουν μια εκδήλωση που θα είναι πασπαλισμένη με αρκετές πινελιές ονείρου και μαγείας.

Στοιχεια Επικοινωνιας

marie bebe logo
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Βρείτε το στα Social

Ιστοσελίδα

Τηλέφωνο

Διεύθυνση

Βαλαωρίτου 24, Θεσσαλονίκη