Μια Πρωτη Γνωριμια

To κάθε κόσμημα έχει να περιγράψει τη δική του ιστορία και λειτουργεί ως ένα μικρό έργο τέχνης.

Η επιλογή διαφέρει ανάλογα με κάθε περίσταση.

Τα κοσμήματα γάμου και της βάπτισης είναι ίσως από τα πιο πολύτιμα αντικείμενα που μπορεί να έχετε στην κατοχή σας.

Το Jewelor By Paloukidis  διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία πολύτιμων λίθων, που μπορούν να μετατρέψουν μια ιστορίας αγάπης σε ένα λαμπερό παραμύθι.

Εξάλλου, η δύναμη του κοσμήματος σας κάνει πολύτιμους και αυτό  συμβαίνει καθώς συμβολίζουν ένα σημείο-σταθμό στη ζωή.

Ανακαλυψτε…

Το Jewelor By Paloukidis βρίσκεται στην περιοχή της Θεσσαλονίκης και το έμπειρο προσωπικό  είναι εκεί για να σας βοηθήσει να ανακαλύψετε το πιο κατάλληλο κόσμημα για το δικό σας παραμύθι.

Μπορείτε να ανακαλύψετε κοσμήματα για κάθε περίσταση της ζωής από τις απλές και καθημερινές στιγμές μέχρι και τις πιο ξεχωριστές.

Εξάλλου, η απλότητα και η κομψότητα είναι εκείνη που αποκαλύπτει την πραγματική ομορφιά και ένας κόσμος φτιαγμένος από κόσμημα κάνει το κόσμο πιο όμορφο.

Δωστε Αιγλη

Για μια γλυκιά βάπτιση

Γιατι Το Jewelor

Το Jewelor By Paloukidis  είναι ένα εργαστήριο χρυσοχοΐας με 44 χρόνια εμπειρίας. Η επιθυμία της επιχείρησης ήταν να δημιουργηθεί ένας χώρος υψηλών προδιαγραφών, όπου το έμπειρο προσωπικό θα μπορούσε να ασκεί τέχνη με γνώμονα πάντα την ποιότητα των κοσμημάτων που περνούσαν από τα χέρια τους. Βασική προτεραιότητα έχουν να μαθαίνουν και να εξελίσσονται συνεχώς, προσφέροντας την αίσθηση ενός μαγεμένου αποτελέσματος.

Εξάλλου, κανένας δε μπορεί να προσπεράσει  ιδιαίτερα κοσμήματα που στολίζουν με παραμυθένιο τρόπο τις πιο πολύτιμες στιγμές της ζωής σας.

Στοιχεια Επικοινωνιας

JEWELOR LOGO
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Βρείτε το στα Social

Ιστοσελίδα

Τηλέφωνο

Διεύθυνση

Παναγίας Φανερωμένης 59

Θεσσαλονίκη