Ο Χρυσός Κόσμος του Κώστα Αρβανιτίδη

Μια Πρωτη Γνωριμια

Τα κοσμήματα του γάμου αποτελούν μικρές αλλά και συνάμα σημαντικές λεπτομέρειες που όμως μπορούν να αναβαθμίσουν την εμφάνιση σας, καθώς η ημέρα αυτή θα συντροφεύει τις αναμνήσεις σας για όλη σας τη ζωή. Ο Χρυσός Κόσμος του Κώστα Αρβανιτίδη διαθέτει μια μεγάλη γκάμα επιλογών με κοσμήματα αρραβώνα, γάμου αλλά και βάπτισης που μπορούν να προσαρμοστούν σε κάθε στυλ και να εκπληρώσουν κάθε σας επιθυμία. Εξάλλου, τα κοσμήματα αυτά αντιπροσωπεύουν την  ένωση δυο ατόμων με γνώμονα την αιώνια αγάπη και αφοσίωση για την υπόλοιπη τους ζωή και είναι μαγευτικό η λάμψη του κοσμήματος να φωτίζει τα μάτια σας.

Ξεχωριστε

Ο Χρυσός Κόσμος του Κώστα Αρβανιτίδη βρίσκεται στην καρδιά της Θεσσαλονίκης και μπορεί να συμβάλλει με τη βοήθεια της έμπειρης του ομάδας να ανακαλύψετε ξεχωριστά κοσμήματα για το γάμο, τον αρραβώνα αλλά και τη βάπτιση με κυρίαρχο γνώμονα τις απαιτήσεις και τις δυνατότητές σας!

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία από βέρες (PLATIN-A ,BREUNING, Saint Maurice) μονόπετρα δαχτυλίδια, σταυρούς (νέα συλλογή: PLATIN-A), στέφανα γάμου αλλά και ποικίλα σετ κοσμημάτων.

Όλα είναι φτιαγμένα με μεράκι, δημιουργικότητα αλλά και μοναδικότητα, καθώς το σύγχρονο  εργαστήριο με laser μπορεί να σχεδιάσει, να χαράξει  αλλά και να κατασκευάσει πολυτελή κοσμήματα με βάση τις προσωπικές σας ανάγκες και το μόνο που χρειάζεται είναι η δικιά σας προσωπική πινελιά.

Δωστε Αιγλη

Για μια μοναδική βάπτιση

Γιατι Το Ο Χρυσός Κόσμος του Κώστα Αρβανιτίδη

Ο Χρυσός Κόσμος του Κώστα Αρβανιτίδη ειδικεύεται στο χώρο του κοσμήματος εδώ και 40 χρόνια και έχει καταφέρει να ξεχωρίσει, καθώς βασικό του μέλημα είναι να προσθέσει λίγη επιπρόσθετη μαγεία και να δημιουργήσει μοναδικές αναμνήσεις.  Το συστατικό της επιτυχίας του είναι η συνεχής ενημέρωση για όλες τις σύγχρονες τάσεις και τεχνοτροπίες και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι μπόρεσε να δημιουργήσει μια προσωπική του πρωτοπορία. Χρυσός, φωτιά, διαμάντια και άλλοι πολύτιμοι λίθοι παντρεύονται και μέσα από το μεράκι και τη δεξιοτεχνία του καλλιτέχνη αποκτούν ζωή.

Γι’ αυτό το λόγο δείξτε του εμπιστοσύνη και το αποτέλεσμα του θα κάνει το όνειρο σας πραγματικότητα.

Στοιχεια Επικοινωνιας

xrisokosmima logo
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Βρείτε το στα Social

Ιστοσελίδα

Τηλέφωνο

Διεύθυνση

Ερμού 2,

Θεσσαλονίκη