Μια Πρωτη Γνωριμια

Η ήμερα του γάμου αποτελεί μια από τις πιο ξεχωριστές στιγμές της ζωής σας και η αποτύπωση τους στο φωτογραφικό φακό αφηγείται καλλιτεχνικά τη δική σας ιστορία αγάπης. Εξάλλου, ο φωτογραφικός φακός έχει τη δύναμη να αποτυπώνει κάθε διαφορετικό συναίσθημα, δημιουργώντας μια μοναδική περιγραφή των πιο όμορφων σας στιγμών, αιχμαλωτίζοντας κάθε στιγμή αγάπης, συγκίνησης αλλά και ευτυχίας. Η επιχείρηση Geovisualarts βρίσκεται εκεί για να σας προσφέρει μοναδικές υπηρεσίες φωτογραφίας και video, drone, photo booth αλλά και ξεχωριστών πορτραίτων με βάση τις δικές σας επιθυμίες, αποσκοπώντας να αποθανατίσει κάθε μελλόνυμφο ζευγάρι σε κάθε ρομαντική στιγμή του.

η επιχειρηση

Βρίσκεται στη περιοχή των Σερρών, όμως μπορεί να εξυπηρετήσει μελλόνυμφα ζευγάρια σε κάθε γωνιά της Ελλάδος, καθώς επιθυμεί να δημιουργήσει διαχρονικές εικόνες και αναμνήσεις, συνδυάζοντας τον επαγγελματισμό και τη τεχνογνωσία ακολουθώντας όλες τις σύγχρονες εξελίξεις κάτω από μια καλλιτεχνική σκοπιά. Ένα ξεχωριστό στοιχείο της επιχείρησης αποτελούν οι υπηρεσίες photo booth, όπου ξεχωρίζουν στο είδος τους καθώς είναι χειροποίητες και αποτελούν έναν δημιουργικό τρόπο για να ψυχαγωγήσετε τους καλεσμένους σας, δημιουργώντας ανεξίτηλες και χαρούμενες αναμνήσεις. Εξάλλου, θεμέλιος λίθος του Geovisualarts είναι να αποτυπώσει κάθε διαφορετικό συναίσθημα, δημιουργώντας μια άρτια καλλιτεχνική απεικόνιση του γάμου σας με βάση τις επιθυμίες και το στυλ σας.

Εμπνευστειτε…

Για ένα ονειρικό γάμο

Γιατι Το Geovisualarts

Η επιχείρηση Geovisualarts εξειδικεύεται στο χώρο της φωτογραφίας εδώ και 7 χρόνια και ο υπεύθυνος της επιχείρησης κατέχει εξειδίκευση στη φωτογραφία και στο πορτραίτο από το Ινστιτούτο της Νέας Υόρκης. Το κλειδί της επιτυχίας βρίσκεται στο γεγονός ότι μπορεί να εκπληρώσει κάθε σας επιθυμία, καθώς διαθέτει βασικά πακέτα αλλά και πιο εξατομικευμένα, όπως για παράδειγμα μπορεί να αναλάβει μόνο το photo booth, ανάλογα με τις επιθυμίες του κάθε ζευγαριού αλλά και συνεργάζεται και με αρκετούς επαγγελματίες για τη δημιουργία άλμπουμ, καθώς βασική του προτεραιότητα είναι το καλύτερο αποτέλεσμα. Γι’ αυτό το λόγο εμπιστευθείτε το Geovisualarts απολαμβάνοντας την κάθε σας στιγμή και η επιχείρηση θα δημιουργήσει ένα ξεχωριστό έργο τέχνης αποτυπώνοντας το χαρακτήρα κάθε ζευγαριού.

Στοιχεια Επικοινωνιας

geovisualarts-φωτογράφος-σέρρες
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Βρείτε το στα Social

Ιστοσελίδα

Τηλέφωνο

Διεύθυνση

Θεσσαλονίκης 10,

Σέρρες