Φιλοτεχνήματα

Μια Πρωτη Γνωριμια

Η οργάνωση των πιο σημαντικών στιγμών της ζωής σας είναι μια διαδικασία που αποτελεί ένα ξεχωριστό ταξίδι ονείρου.

Εκεί βρίσκονται τα Φιλοτεχνήματα στη περιοχή των Αθηνών για να βοηθήσουν να δημιουργήσετε το δικό σας παραμύθι με μοναδικές προτάσεις που θα ανταποκρίνονται στο ύφος  της εκδήλωσης αλλά και στις επιθυμίες σας. Εξάλλου, θα λειτουργήσουν σαν ένας συνταξιδιώτης με μια ολοκληρωμένη πρόταση από τις μπομπονιέρες μέχρι και τον στολισμό για τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής σας.

Θα επιμεληθούν την κάθε σας στιγμή με απαράμιλλη προσοχή για  να είναι η εκδήλωση σας ονειρική.

Ανακαλυψτε…

Tα Φιλοτεχνήματα δημιουργούν με πολύ μεράκι αλλά και πρωτότυπες ιδέες τη διοργάνωση του γάμου σας ή της βάπτισης με προσκλητήρια, μπομπονιέρες, στολισμούς αλλά και στέφανα που θα ξεπεράσουν κάθε προσδοκία.

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε  σχέδια και συνδυασμούς υλικών και χρωματικών αποχρώσεων που θα προσδώσουν μια ξεχωριστή λάμψη στην εκδήλωση.

Χρησιμοποιούν την φυσική ομορφιά της κάθε εποχής, δίνοντας ονειρικά αποτελέσματα, όπως για παράδειγμα για ένα γάμο την εποχή του καλοκαιριού τα διακοσμητικά στοιχεία που θα επικρατούν είναι εκείνα σε γαλάζιο ή σε λευκό χρώμα με ποικίλες πινελιές από  βότσαλα, κεριά που θα δώσουν μια δροσερή θαλασσινή νότα.

Εμπνευστειτε…

Για έναν λαμπερό γάμο

Για μια παραμυθένια βάπτιση

Γιατι Το Φιλοτεχνήματα

Τα Φιλοτεχνήματα συντροφεύουν κάθε σας επιθυμία με προτάσεις υψηλών προδιαγραφών για τις πιο σημαντικές σας στιγμές. Το έμπειρο αλλά και καταρτισμένο προσωπικό που ενημερώνεται αδιάλειπτα για τις φρέσκες τάσεις σε αρμονικό συνδυασμό με το πάθος και την έμπνευση τους είναι το κλειδί της επιτυχίας για μια εκδήλωση γεμάτη με αξέχαστες στιγμές.

Εξάλλου, έχουν ως βασικό τους μέλημα να δώσουν μια λάμψη ονείρου και είναι ένας πολύτιμος συνοδοιπόρος για να βιώσετε στο έπακρο τις πιο όμορφες στιγμές σας.

Στοιχεια Επικοινωνιας

filotexnimata logo
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Βρείτε το στα Social

Ιστοσελίδα

Τηλέφωνο

Διεύθυνση

Κώστα Βάρναλη 29

Νέα Ιωνία,

Αθήνα