Μια Πρωτη Γνωριμια

Τα νυφικά εσώρουχα αποτελούν ένα σημαντικό στοιχείο και ένα κομμάτι που δε μπορεί να λείπει από τη νυφική ένδυση, προσφέροντας μοναδικά συναισθήματα λάμψης και αυτοπεποίθησης στις πιο ξεχωριστές στιγμές της ζωής σας. Εξάλλου, είναι εκείνα που μπορούν να συμβάλλουν στην υποστήριξη της νύφης και να απογειώσουν τόσο την εμφάνιση της, όσο και την αυτοεκτίμηση της. Η επιχείρηση EvaLingerie βρίσκεται εκεί για να σας βοηθήσει να ανακαλύψετε τα κατάλληλα νυφικά εσώρουχα, καθώς οι επιλογές είναι αμέτρητες για να δημιουργήσετε μια μοναδική εμφάνιση που θα προσαρμόζεται τόσο στις επιθυμίες σας, όσο και στις ανάγκες σας.

Η επιχειρηση

Βρίσκεται στη περιοχή της Τούμπας στη Θεσσαλονίκη, όμως διαθέτει και e-shop και έτσι μπορεί να εξυπηρετήσει κάθε ζευγάρι πανελλαδικώς, προσφέροντας μοναδικές υπηρεσίες, χάρη στη μεγάλη γκάμα προϊόντων που ξεπερνούν τους 1000 κωδικούς εκπληρώνοντας την κάθε σας ανάγκη. Μπορείτε να ανακαλύψετε μοναδικές  σύγχρονες αλλά και διαχρονικές επιλογές σε νυφικά σουτιέν, κορμάκια αλλά και νεγκλιζέ καθώς και μαγιό αλλά και ξεχωριστά ανδρικά εσώρουχα και πιτζάμες,  που χαρακτηρίζονται για τη μοναδική  ποιότητα υλικών, καθώς επιθυμούν να αγκαλιάζουν με μοναδικό τρόπο την κάθε σας επιθυμία και να σας βοηθήσουν να βρείτε τα κατάλληλα εσώρουχα τόσο κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας σας, όσο και  να προσφέρουν την ανάλογη υποστήριξη την ώρα του γάμου σας, καθώς ονειρεύονται τον κάθε διαφορετικό άνθρωπο στα καλύτερα του και αυτή είναι η κινητήριος δύναμη τους.  Το έμπειρο προσωπικό βρίσκεται εκεί για να σας βοηθήσει να ανακαλύψετε τις πιο σωστές επιλογές ανάλογα με το σωματότυπο σας, συμβάλλοντας στη μείωση της αγωνίας και του στρες σας, καθώς και στην εξύψωση της αυτοπεποίθησης του κάθε διαφορετικού ανθρώπου.

Εμπνευστειτε…

Ξεχωριστές επιλογές

Γιατι Το EvaLingerie

Η επιχείρηση EvaLingerie εξειδικεύεται στο τομέα των νυφικών εσωρούχων πάνω από 25 χρόνια, καθώς έχουν ως βασική τους προτεραιότητα να συνεργάζονται με τις ωραιότερες εταιρίες και ο κάθε πελάτης να βρίσκει αυτό που του ταιριάζει απόλυτα, ανακαλύπτοντας λύσεις και επιλογές αντικρίζοντας το κάθε ζευγάρι, έτσι όλα να είναι να είναι άψογα. Το κλειδί της επιτυχίας τους βρίσκεται στο γεγονός ότι φροντίζουν να εμπλουτίζουν και να ανανεώνουν συνέχεια τη συλλογή τους σε συνδυασμό με την άρτια καταρτισμένη ομάδα τους που συνεχώς θέλει να εξελίσσεται και το κάθε ζευγάρι να είναι χαρούμενο και ικανοποιημένο με τις επιλογές του. Γι’ αυτό το λόγο εμπιστευθείτε τους για να ανακαλύψετε σωστές επιλογές, έτσι όπως σας αξίζουν.

Στοιχεια Επικοινωνιας

evalingerie nyfika esorouxa
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Βρείτε το στα Social

Ιστοσελίδα

Τηλέφωνο

Διεύθυνση

Γρηγορίου Λαμπράκη 179,

Τούμπα

Θεσσαλονίκη