taxidi melitos main

Κατηγορία : Οργάνωση Γάμου

Εποχές, λουλούδια, γιορτές & η ημερομηνία του γάμου

Όποιον μήνα και να επιλέξετε να κάνετε τον γάμο σας, θα υπάρχουν πάντα κάποια θετικά στοιχεία, αλλά και κάποια πιθανά προβλήματα σχετικά με την οργάνωση της μεγάλης μέρας. Πριν κλείσετε οριστικά την ημερομηνία, έχετε πολλά θέματα να εξετάσετε σχετικά με την εποχή, έτσι ώστε να προβλέψετε και να αντιμετωπίσετε τυχόν προβλήματα εκ των προτέρων!

ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ

Το φθινόπωρο, η Φύση παρέχει μια ρομαντική χρωματική γκάμα ως σκηνικό για τις πιο εκπληκτικές φωτογραφίες γάμου. Ο καιρός είναι άστατος, οπότε θα πρέπει να είστε απλά προετοιμασμένοι για όλα τα ενδεχόμενα τόσο στην τελετή, όσο και στη δεξίωση. Αν μιλάμε για εξωτερικό χώρο, οι λευκές τέντες είναι απαραίτητες.

gamos fthinoporo

ΧΕΙΜΩΝΑΣ

Οι περισσότερες νύφες ονειρεύονται έναν γάμο το χειμώνα με μαλακό, φρέσκο χιόνι. Όταν κάτι τέτοιο όντως συμβαίνει, μπορεί πράγματι να δίνει μία μοναδική ποιότητα στην ημέρα του γάμου αλλά δυστυχώς οι πρακτικές δυσκολίες είναι μάλλον πιο σημαντικές! Ακόμη και μέσα στην πόλη, το χιόνι δημιουργεί προβλήματα κυκλοφορίας. Ας μην αναλογιστούμε την περίπτωση μιας πιο απομακρυσμένης περιοχής που αν και τόσο ρομαντική για τη γαμήλια δεξίωση, θα πολλαπλασιάσει τις δυσκολίες. Θα πρέπει λοιπόν να σκεφτείτε τους καλεσμένους σας και τα καιρικά φαινόμενα που θα έχουν να αντιμετωπίσουν για να φτάσουν στο τραπέζι του γάμου! Αν υπάρχει έστω και η παραμικρή πιθανότητα ο χειμωνιάτικος καιρός να επηρεάσει τα σχέδιά σας, είναι πάντα καλύτερο να επιλέξετε έναν χώρο στον οποίο φτάνει κανείς από κεντρικές οδικές αρτηρίες. Κατά τ gamosάλλα, το όνειρο ενός λευκού γάμου μπορεί να γίνει πραγματικότητα!

epohes xeimonas

ΑΝΟΙΞΗ

Οι γάμοι που γίνονται την άνοιξη είναι πάντα δημοφιλείς, με τα δέντρα και τα λουλούδια τριγύρω ανθισμένα να δημιουργούν ένα μαγικό σκηνικό. Τι ωραιότερο να ξεκινάει κανείς την κοινή ζωή του την ίδια εποχή που η Φύση αναγεννιέται? Αυτή την εποχή, το μόνο σίγουρο είναι πως μπορείτε να αισθάνεστε ασφαλείς τόσο από τις υπό το μηδέν χειμωνιάτικες θερμοκρασίες, όσο και από τους καλοκαιρινούς καύσωνες! Η μεγαλύτερη απειλή είναι, αναμφίβολα, πως υπάρχουν λίγες πιθανότητες βροχής, οπότε και εδώ θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για αυτό το ενδεχόμενο.

gamos anoixi

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Η ζεστασιά του καλοκαιριού είναι ιδανική για ένα γάμο και εξασφαλίζει ότι τόσο εσείς, όσο και οι καλεσμένοι σας, θα φορέσετε κάτι καταπληκτικό που θα κολακεύει το σώμα σας, χωρίς να έχετε τον φόβο μήπως ξεπαγιάσετε. Ο χώρος της δεξίωσης θα πρέπει να κλιματίζεται για να δροσίζονται οι καλεσμένοι σας, ενώ καλή ιδέα είναι το τραπέζι να γίνει σε ένα μέρος με αυλή, ώστε να έχετε την επιλογή να κάθεστε πότε μέσα, πότε έξω.

gamos kalokairi

ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ

Αν έχετε ένα αγαπημένο λουλούδι ή θέλετε έναν συγκεκριμένο συνδυασμό χρωμάτων για την ημέρα του γάμου σας, συζητήστε το με το ανθοπωλείο που θα διακοσμήσει την τελετή και τη δεξίωση, ώστε να σας λυθούν όλες οι απορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα και την ανθεκτικότητα.

epohes 6

ΓΙΟΡΤΕΣ

Τέλος, ο σχεδιασμός ενός γάμου σε σημαντικές περιόδους του έτους, όπως οι θερινές σχολικές διακοπές, τα Χριστούγεννα, ή η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, προσθέτει διασκέδαση και ενθουσιασμό στη μεγάλη σας μέρα. Θα πρέπει να γνωρίζετε, ωστόσο, ότι ορισμένοι από τους καλεσμένους σας είναι πιθανό να έχουν κανονίσει από πριν κάτι για να περάσουν αυτές τις ξεχωριστές μέρες και έτσι μπορεί να απογοητευτείτε αν δεν εμφανιστούν στο γάμο σας. Μπορείτε να βολιδοσκοπήσετε τις προθέσεις των στενών συγγενών και των καλών σας φίλων για αυτές τις ημερομηνίες και μετά να αποφασίσετε αναλόγως.

gamos xristougenna