Διάνθιστον

Μια Πρωτη Γνωριμια

Τα λουλούδια είναι πάντα ο καλύτερος τρόπος για να στολίσετε  τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής σας, καθώς η εικόνα που δημιουργείται είναι μαγευτική. Το Διάνθιστον διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία από λουλουδένιες ανθοσυνθέσεις και μπορεί να αναλάβει την οργάνωση των εκδηλώσεων για αναμνήσεις που θα μείνουν ανεξίτηλες για όλη σας τη ζωή.  Μπορεί να ομορφύνει με τον καλύτερο τρόπο τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής σας, ακούγοντας την κάθε σας επιθυμία.

Για Το Στολισμο

Το Διάνθιστον βρίσκεται στην περιοχή των Σερρών και μπορεί να δημιουργήσει ένα λαμπερό σκηνικό με ξεχωριστές ιδέες που δε είναι δυνατόν να περάσουν απαρατήρητες από τους καλεσμένους. Εξάλλου, ένας όμορφος στολισμός εξαρτάται από την εικόνα, την αισθητική  αλλά και τη φινέτσα.  H ομάδα τους βρίσκεται πάντα εκεί για να εκπληρώσει  αυτό ακριβώς που έχετε κατά νου.

Μπορείτε να διαλέξετε συνθέσεις λαμπερών λουλουδιών αλλά και γαμήλιες ανθοδέσμες με τα καλύτερα υλικά που μόλις τα δείτε θα θαμπωθείτε από την μαγευτική τους αύρα αλλά και την κομψότητα.

Ανακαλυψτε …

Ξεχωριστές νυφικές ανθοδέσμες

Στολισμοί γάμου με ποικίλες πινελιές λάμψης

Ονειρικές Βαπτίσεις

Γιατι Το Διάνθιστον

Το Ανθοπωλείο Διάνθιστον από το 1999 ειδικεύεται στον ανθοστολισμό εκδηλώσεων, καθώς διαθέτει μια τεράστια ποικιλία φρέσκων και μυρωδάτων φυτών και λουλουδιών και αναλαμβάνει να δημιουργήσει συνθέσεις για όλων των ειδών τις εκδηλώσεις. Η συνεχής κατάρτιση και ενημέρωση για τις νέες τάσεις και το στυλ της κάθε εποχής, η συνέπεια, η άψογη συνεργασία  αλλά και η ποιότητα των υλικών καθιστούν το Ανθοπωλείο Διάνθιστον την καλύτερη επιλογή για το γάμο σας και τη βάπτιση του παιδιού σας.

Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τους εμπιστευτείτε!

Στοιχεια Επικοινωνιας

lazaridis logo
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Βρείτε το στα Social

Ιστοσελίδα

Τηλέφωνο

Διεύθυνση

Γεωρ. Παπανδρέου 26, Σέρρες