Μια Πρωτη Γνωριμια

Το κατάστημα Davvero συνοδεύει τις πιο ξεχωριστές στιγμές της ζωής σας, όπου  το κουστούμι την ημέρα του γάμου μπορεί να μεταμορφώσει τη διάθεση και το στιλ, εμπνέοντας τον  κάθε άντρα να είναι ο καλύτερός του εαυτός. Εξάλλου, το ιταλικό επίρρημα «DAVVERO» σημαίνει «αληθινά», γεγονός που  συμβολίζει το αληθινό ενδιαφέρον για το ανδρικό κουστούμι.

Το κεντρικό κατάστημα βρίσκεται στην περιοχή της Θεσσαλονίκης στη Φράγκων 20 μαζί με το υπερσύγχρονο ραφείο. Το έμπειρο προσωπικό θα σας βοηθήσει  να διαλέξετε  το κατάλληλο κουστούμι που θα είναι φτιαγμένο στα μέτρα και τις επιθυμίες σας.

Το Καταστημα

To Davvero χαρακτηρίζεται για την υψηλή ποιότητα ραφής με ποικίλες λεπτομέρειες από όλα τα σύγχρονα trends, ειδικότερα όταν συνδυάζονται με τις δικές σας προσωπικές πινελιές. Έτσι, θα δημιουργηθεί ένα μοντέρνο και συνάμα λαμπερό αποτέλεσμα.

Το έμπειρο προσωπικό βρίσκεται  εκεί για να σας χαρίσει  ένα  κοστούμι που θα ξεπερνάει τις προσδοκίες σας.

Προτεραιότητα είναι η εξασφάλιση του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος, υποστηρίζοντας το αυθεντικό ανδρικό fashion style, δεδομένου ότι οι κατασκευαστικές δυνατότητες είναι αμέτρητες.

Ξεχωριστε…

με την επωνυμία και την υπογραφή του Davvero

Γιατι Το Davvero

Από το 1990 το «DAVVERO» εξειδικεύεται στο γαμπριάτικο κουστούμι στη Θεσσαλονίκη. Η επιχείρηση συνδυάζει την  άριστη ποιότητα υφάσματος από τους μεγαλύτερους οίκους με 100% ελληνική παραγωγή σε ιδιόκτητο ραφείο. Δημιουργούνται ανδρικά κοστούμια για γάμους, επίσημες εμφανίσεις και επαγγελματικό ντύσιμο που δε γίνεται να περάσουν απαρατήρητα. Το φυσικό κατάστημα μαζί με το ραφείο αποτελούν την «καρδιά» του DAVERRO που «χτυπά» καθημερινά εδώ και 28 χρόνια.

Τα ανδρικά κοστούμια αποτελούν σήμα κατατεθέν για το γαμπριάτικο ντύσιμο, καθώς πρωταγωνιστούν ανάμεσα στα κορυφαία καταστήματα ανδρικής ένδυσης στην πόλη. Η επιχείρηση μπορεί να δημιουργήσει από το κλασικό φράκο, μέχρι γραβάτες και παπιγιόν αλλά και παιδικά customized κουστούμια με την υπογραφή κορυφαίων  σχεδιαστών.

Στοιχεια Επικοινωνιας

davvero logo
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Βρείτε το στα Social

Ιστοσελίδα

Τηλέφωνο

Διεύθυνση

Φράγκων 20, Θεσσαλονίκη