Μια Πρωτη Γνωριμια

Στην περιοχή της Τούμπας στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη 190, θα συναντήσετε το κατάστημα Da Vinci, όπου παίζει κυρίαρχο ρόλο στο χώρο της ανδρικής ένδυσης στη Θεσσαλονίκη.  Εκεί, θα μπορέσετε να βρείτε μοναδικές επιλογές ρούχων για κάθε περίσταση και για κάθε γούστο.

Προτεραιότητα είναι η άριστη σχέση ποιότητας – κομψότητας και τιμής για να μπορέσουν να προσφέρουν μια αξέχαστη εμπειρία ως προς την επιλογή του κουστουμιού. Το προσωπικό του Da Vinci θα φροντίσει να σας βοηθήσει με μεράκι και χαμόγελο να βρείτε το κατάλληλο γαμπριάτικο κουστούμι με βάση τις προσωπικές επιθυμίες  που έχετε, ακολουθώντας τις σύγχρονες τάσεις.

Το Καταστημα

Μια επίσκεψη στο Da Vinci είναι αρκετή για να βρείτε γαμπριάτικα κοστούμια αλλά  και ρούχα για τον κουμπάρο, τον πατέρα ή και τα συγγενικά πρόσωπα.

Δίνουν  έμφαση στις τάσεις της μόδας επιλέγοντας κορυφαία brands, όπως BOSS – HUGO – MAKIS TSELIOS – IVERGANO – DEZIGN – Guy Laroche – GEOX, δίχως όμως να απορρίπτουν  διαχρονικές αλλά και οικονομικές προτάσεις.

Μπορείτε να επιλέξετε  ανάμεσα σε μια κλασική εμφάνιση σε αποχρώσεις του μαύρου και του μπλε αλλά και γαμπριάτικα κουστούμια σε χρώματα της γης για μια πιο σύγχρονη εμφάνιση που θα σας κάνει να ξεχωρίζετε.

Το προσωπικό του καταστήματος  κατόπιν ραντεβού θα σας προτείνει ολοκληρωμένες και συνάμα κομψές ιδέες για να επιλέξετε αυτό ακριβώς που φαντάζεστε.

Ξεχωριστε…

με την επωνυμία και την υπογραφή του Da Vinci

Γιατι Το Da Vinci

Μέσα στα 27 χρόνια εμπειρίας στον χώρο της ανδρικής ένδυσης, η αγάπη και το πάθος για τη μόδα, το αίσθημα της υψηλής αισθητικής των ρούχων συμπληρώνεται ιδανικά από την αξία του έμπειρου προσωπικού που είναι πάντα πρόθυμο να διασφαλίσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Με αυτόν τον τρόπο έχει καταφέρει να  δημιουργήσει μια μοναδική σχέση με τους πελάτες, μετατρέποντας την επίσκεψή στο Da vinci σε μια αλησμόνητη εμπειρία.

Στοιχεια Επικοινωνιας

Davinci logo
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Βρείτε το στα Social

Ιστοσελίδα

Τηλέφωνο

Διεύθυνση

Γρ. Λαμπράκη 190, Θεσσαλονίκη