Μια Πρωτη Γνωριμια

Ο γάμος και η βάπτιση είναι σημαντικό να περιλαμβάνουν ξεχωριστές πινελιές λάμψης αλλά και μαγείας χαρίζοντας το συναίσθημα ότι είστε οι πρωταγωνιστές μιας ιστορίας.

Τότε, όλοι δρόμοι οδηγούν στο Crystalaki, όπου διαθέτει μοναδικά σχέδια σε μπομπονιέρες, προσκλητήρια μαρτυρικά και πολλά άλλα είδη, έτσι ώστε να δημιουργήσετε μια αξέχαστη εκδήλωση.

Έχει ως βασική προτεραιότητα να επιλέγει με γνώμονα την άριστη ποιότητα κατασκευής και υλικών αλλά και να σας προτείνει μαγικές ιδέες που να ταιριάζουν αρμονικά στις επιθυμίες σας αλλά και στην προσωπικότητα σας.

Βρειτε…

Βρίσκεται στην περιοχή της Αλεξανδρούπολης και η τεχνογνωσία σε συνδυασμό με την αστείρευτη έμπνευση που διαθέτει είναι εκείνα τα χαρακτηριστικά που θα δημιουργήσουν μια εκδήλωση στην πιο μαγευτική της μορφή.

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα από πιο σύγχρονες μέχρι και πιο κλασικές επιλογές με βάση το θέμα της εκδήλωσης με μοναδικούς συνδυασμούς χρωμάτων  αλλά και σχεδίων.

Όποια επιλογή και να κάνετε, τα πάντα μπορούν να προσαρμοστούν στις επιθυμίες σας, καθώς με σύμμαχο την έμπνευση όλα μπορούν να γίνουν, έτσι ακριβώς όπως τα φαντάζεστε.

Έχουν ως κύριο μέλημα να νιώθετε ασφάλεια με μια εκδήλωση που θα επικρατούν λαμπερές εικόνες πασπαλισμένες με χρυσόσκονη μαγείας και ονείρου.

ανακαλυψτε…

Μαγικοί γάμοι

Εμπνευσμένες βαπτίσεις

Γιατι Το Crystalaki

Το Crystalaki εξειδικεύεται στη  δημιουργία χειροποίητων ειδών για την οργάνωση του γάμου αλλά και της βάπτισης. Μπορεί να αναλάβει από τη δημιουργία των προσκλητηρίων μέχρι και τη δημιουργία αναμνηστικών με πρωτότυπες που θα ξεχωρίσουν. Βρίσκεται σε συνεχή  ενημέρωση όλων των σύγχρονων και φρέσκων trends στο χώρο και σε συνδυασμό με τη αγάπη για το αντικείμενο μπορεί να δημιουργήσει ένα μαγικό αποτέλεσμα που θα ικανοποιήσει τόσο εσάς, όσο και τους καλεσμένους σας.

Εξάλλου, η φιλοσοφία της επιχείρησης  στηρίζεται στο γεγονός ότι η φαντασία και οι ιδέες είναι το κίνητρο για να δημιουργήσουν ένα αλησμόνητο αποτέλεσμα.

Στοιχεια Επικοινωνιας

Crystalaki Logo
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Βρείτε το στα Social

Ιστοσελίδα

Τηλέφωνο

Διεύθυνση

Φυλής 46, Αλεξανδρούπολη