Μια Πρωτη Γνωριμια

Κάποιες στιγμές στη ζωή διαφέρουν και μένουν αποτυπωμένες στη μνήμη για όλη τη ζωή σας.

Έτσι οι «ΙΔΕΕΣ» θέλοντας να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας, δημιουργήσαν αυτήν την επιχείρηση για ξεχωριστές εκδηλώσεις. Μπορούν να κάνουν τα πάντα, αρκεί να τους δείξετε εμπιστοσύνη.

Εκεί θα  βρείτε μια μεγάλη ποικιλία ειδών, έχοντας ως κυρίαρχο μέλημα τη καλαισθησία και τη ποιότητα με πρωτότυπες ιδέες για τις πιο ξεχωριστές στιγμές της ζωής σας.

Η τεχνογνωσία σε συνδυασμό με την ποιότητα και την αφθονία επιλογών θα δημιουργήσουν ένα αποτέλεσμα που θα συμβαδίζει με τα ξεχωριστά σας χαρακτηριστικά και την αισθητική.

Βρειτε… Ιδεες

Οι Ιδέες βρίσκονται στη περιοχή της Αθήνας και μπορούν να δημιουργήσουν εικόνες που θα ξεπεράσουν τις προσδοκίες σας, καθώς ότι ονειρευτήκατε μπορούν να το καταφέρουν.

Εξάλλου, η έμπνευση είστε εσείς και εκείνοι οι δημιουργοί. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε διαχρονικές μπομπονιέρες αλλά και στέφανα, έως και πιο μοντέρνες με ποικιλία στα δεσίματα αλλά και στα υφάσματα συνδυαστικά με τις προσκλήσεις, έτσι ώστε να δημιουργήσετε την εκδήλωση που εσείς επιθυμείτε και ονειρεύεστε. Μπορείτε να συνδυάσετε σουπλά και βιβλίο ευχών, κουτί ευχών, κάδρο ή δένδρο.

Αναδεικνύουν την ομορφότερη στιγμή της ζωής σας, αναδεικνύοντας την προσωπικότητα σας!

Creations by Ιδεες

Γαμήλιες Δημιουργίες

Δημιουργίες για μια θεματική Βάπτιση

Γιατι Το Ιδέες

Οι ΙΔΕΕΣ βρίσκονται στο χώρο του γάμου αλλά και της βάπτισης από το 1995, δημιουργώντας μπομπονιέρες. Από το 2004 πρόσθεσαν στη συλλογή τους το προσκλητήριο, όπου και εξειδικεύονται. Έχουν ως στόχο τη ποιότητα και τη συνέπεια. Ενημερώνονται για τα trends της αγοράς για να δημιουργήσουν ένα αξέχαστο αποτέλεσμα με μια πλούσια συλλογή για να καλύψει τις επιθυμίες σας και όσα ονειρευτήκατε.

Στις λαμπερές στιγμές της ζωής σας αναλαμβάνουν την δημιουργία και την οργάνωση της ξεχωριστής αυτής ημέρας.  Εξάλλου, το  πιο ξεχωριστό ταξίδι ξεκινάει και θα θέλουν να είναι δίπλα σας συνοδοιπόροι.

Στοιχεια Επικοινωνιας

idees creations logo
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Βρείτε το στα Social

Ιστοσελίδα

Τηλέφωνο

Διεύθυνση

Δημοκρίτου 1, Αιγάλεω

Αθήνα