Μια Πρωτη Γνωριμια

Ένα ξεχωριστό γαμπριάτικο κουστούμι είναι εκείνο που όταν το φορέσει ο γαμπρός θα νιώσει μεγάλη αυτοπεποίθηση καθώς θα κερδίσει τις εντυπώσεις και θα αναδείξει μοναδικά την εμφάνιση του.

Το Conti διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία κουστουμιών και αξεσουάρ που μπορούν να ταιριάξουν σε κάθε σύγχρονο άνδρα.

Έχουν ως βασικό τους μέλημα τον αρμονικό συνδυασμό της  άριστης ποιότητας υλικών με την άψογη εξυπηρέτηση, δημιουργώντας μια ανεξίτηλη εμπειρία για τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής σας.

Το Καταστημα

Η επιχείρηση διαθέτει 3 σημεία εξυπηρέτησης, ένα στη Θεσσαλονίκη, ένα  στην Αθήνα και ένα στη Κύπρο.

Μια επίσκεψη στην επιχείρηση είναι αρκετή για να σας πείσει ότι μπορείτε να βρείτε το ιδανικό κουστούμι αλλά και τα αξεσουάρ που θα κάνουν την ημέρα του γάμου σας ακόμη και πιο ξεχωριστή. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε διαχρονικές αλλά και πιο μοντέρνες επιλογές, όπου στο μοναδικό σαλόνι γαμπρού Conti θα βρείτε έναν κόσμο τελείως διαφορετικό.

Εκεί θα ανακαλύψετε μια μοναδική ποικιλία κουστουμιών σε χρωματικές παλέτες του λευκού, του μπλε αλλά και του κλασικού μαύρου.

Όμως, εάν επιζητάτε ένα κουστούμι με μοντέρνες πινελιές μπορείτε να επιλέξετε τα χρώματα της γης που σίγουρα που θα κλέψουν τις εντυπώσεις.Εξάλλου, η ομάδα του Conti θα σας προτείνει μοναδικές ιδέες που θα συνάδουν στις επιθυμίες και το αποτέλεσμα θα ξεπεράσει τις προσδοκίες σας.

Ξεχωριστε…

με την επωνυμία και την υπογραφή του Conti

Γιατι Το Conti

Η επιχείρηση Conti εξειδικεύεται στο γαμπριάτικο κουστούμι, καθώς επικεντρώνεται στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα μέσα από μια μεγάλη γκάμα υφασμάτων και σχεδίων σε άριστη ποιότητα για κάθε σύγχρονο άνδρα. Τα κοστούμια της εταιρίας Conti ράβονται με συγκεκριμένο τρόπο για να διατηρούν την λεπτομέρεια και το φινίρισμά τους, ενώ τα αξεσουάρ έρχονται απευθείας από το Hollywood και τα Oscar. Εξάλλου, το κλειδί της επιτυχίας είναι ότι σας βοηθά να επιλέξετε το κατάλληλο κουστούμι με ειδικευμένους συμβούλους για κάθε θέμα του κορυφαίου γεγονότος της ζωής σας.

Στοιχεια Επικοινωνιας

conti logo
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Βρείτε το στα Social

Ιστοσελίδα

Τηλέφωνο

Καταστήματα

Τσιμισκή 115, Θεσσαλονίκη