Μια Πρωτη Γνωριμια

Τα προσκλητήρια του γάμου αλλά και της βάπτισης αποτελούν ένα από τα πρώτα βήματα της προετοιμασίας, καθώς με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να έχετε πλάι σας τα πρόσωπα που θέλετε να σας συντροφεύσουν στις πιο ξεχωριστές στιγμές της ζωής. Είναι συναρπαστικό τα προσκλητήρια  να  προϊδεάζουν τους καλεσμένους για το  βασικό τόνο της εκδήλωσης  και να έχουν μια πρώτη  εικόνα για το θέμα του γάμου σας. Εκεί βρίσκεται το Blade.gr, όπου μπορεί να σας βοηθήσει να επιλέξετε τα κατάλληλα προσκλητήρια για εσάς με βάση τις επιθυμίες σας και φροντίζουν να δημιουργηθεί ένα αποτέλεσμα που θα ξεπεράσει τις προσδοκίες σας. Εξάλλου, η δημιουργικότητα και η φαντασία τους είναι απαράμιλλη, καθώς η έμπνευση τους αντλείται από το κάθε ζευγάρι ξεχωριστά.

η επιχειρηση

Βρίσκεται στην περιοχή της Καλαμαριάς, όπου διαθέτει φυσικό αλλά και ηλεκτρονικό κατάστημα. Η έμπειρη ομάδα του θα συμβάλλει στη δημιουργία  ενός συναρπαστικού αποτελέσματος, έτσι ώστε τα προσκλητήρια να ταιριάζουν αρμονικά στην προσωπικότητά σας αλλά και στην αισθητική σας πασπαλίζοντας με μια ξεχωριστή αίγλη τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής σας. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε διαχρονικές επιλογές αλλά και σε επιλογές με πιο μοντέρνες πινελιές, αποτυπώνοντας κάθε ιδέα και σκέψη, δημιουργώντας ένα παραμυθένιο αποτέλεσμα, εστιάζοντας ακόμη στην πιο μικρή λεπτομέρεια, καθώς προσαρμόζονται απόλυτα σε ό,τι έχετε σκεφτεί.

Δειτε…

Ονειρικά προσκλητήρια

Ξεχωριστές μπομπονιέρες

Γιατι Το Blade.gr

Η επιχείρηση εξειδικεύεται στη κατασκευή προσκλητηρίων και απαρτίζεται από δυο ξεχωριστούς γραφίστες που έχουν ως βασική τους επιθυμία να εκπληρώσουν κάθε σας επιθυμία με ένα αποτέλεσμα που θα μείνει χαραγμένο στις αναμνήσεις όλων. Το κλειδί της επιτυχίας αποτελεί η τεχνογνωσία και η ενημέρωση για κάθε νέα τεχνολογία, όπου σε συνδυασμό με την εμπειρία και τη διάδραση  με εσάς μπορούν να κατανοήσουν ακριβώς ότι επιθυμείτε και να δώσουν πνοή στο όνειρο σας. Εξάλλου, το design δημιουργεί ξεχωριστά συναισθήματα, καθώς κάθε ιδέα μπορεί να πραγματοποιηθεί και δε υπάρχει πιο όμορφο συναίσθημα από την εκπλήρωση του ονείρου και την αποτύπωση του στο χαμόγελο σας.  

Στοιχεια Επικοινωνιας

logo korakidis new
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Βρείτε το στα Social

Τηλέφωνο

Διεύθυνση

Επανωμής 42, Καλαμαριά