Μια Πρωτη Γνωριμια

Τα στέφανα του γάμου θα συντροφεύουν τις πιο γλυκές αναμνήσεις και έχουν χαρακτήρα συμβολικό, καθώς ενώνουν την αγάπη του ζευγαριού ενώπιον Θεού και ανθρώπου.

Το Asimenio Jewellery and Wedding διαθέτει ένα πλήθος επιλογών από μοντέρνα ασημένια κοσμήματα, ασημένια στέφανα γάμου, βέρες αλλά και μαργαριτάρια. Έχουν ως βασική προτεραιότητα την άριστη ποιότητα, τη προσεγμένη κατασκευή, αποσκοπώντας το κόσμημα σας να χαρακτηρίζεται για τη κομψότητα του με μικρές πινελιές λάμψης και μαγείας.

Εξάλλου, ακόμη και η πιο μικρή λεπτομέρεια έχει το δικό της ρόλο για τη δημιουργία ενός μοναδικού αποτελέσματος.

Δειξτε Χαρακτηρα

Το έμπειρο προσωπικό είναι εκεί για να προτείνει ονειρικές ιδέες κοσμημάτων με βάση τις επιθυμίες σας, καθώς οι ιδιότητες του κάθε κοσμήματος φανερώνουν και ορισμένα στοιχεία της προσωπικότητας.

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε μοντέρνα αλλά και διαχρονικά ασημένια στέφανα γάμου, από ασήμι 925 σε όλες τους χρωματικές παλέτες, καθώς επίσης και εξαιρετικά επάργυρα στέφανα.

Μια ρομαντική επιλογή αποτελούν και τα πορσελάνινα στέφανα, με χειροποίητα λουλουδάκια και λεμονανθούς.

Τα φρέσκα vintage στέφανα είναι κατάλληλα για εκείνους που αγαπούν το ξεχωριστό και τολμούν το διαφορετικό.

Είναι ιδιαίτερα αρμονικά όταν  τα στέφανα συνδυάζονται με το σετ γάμου, τη καράφα, το ποτήρι και το δίσκο, στολισμένα  με στυλ στις αποχρώσεις της επιλογής σας.

Δωστε Αιγλη

Παραμυθένια Στέφανα Γάμου

Γιατι Το Asimenio

Το Asimenio είναι ένα ελληνικό εργαστήριο αργυροχοΐας, που εξειδικεύεται στη κατασκευή αποκλειστικά χειροποίητων στεφάνων γάμου υψηλής αισθητικής και ποιότητας! Η ευγένεια και το πάθος μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια είναι εκείνα τα χαρακτηριστικά που συμβάλλουν στη δημιουργία ενός αποτελέσματος που θα ταιριάζει απόλυτα στα όνειρα σας.

Γι’ αυτό το λόγο επισκεφθείτε το e-shop ή το εργαστήριο Asimenio στη Θεσσαλονίκη για να διαλέξετε παραμυθένια στέφανα γάμου, μέσα από μια μεγάλη ποικιλία που θα συνοδέψουν τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής σας.

Στοιχεια Επικοινωνιας

Asimenio logo
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Βρείτε το στα Social

Ιστοσελίδα

Τηλέφωνο

Διεύθυνση

Ίωνος Δραγούμη 39

7ος όροφος

Θεσσαλονίκη