Μια Πρωτη Γνωριμια

Το κάθε ανθοπωλείο έχει το προσωπικό του στυλ και χαρακτήρα και είναι ξεχωριστό να ανακαλύψετε μια επιχείρηση που να μπορεί να καταλάβει και να δώσει εικόνα στην εκδήλωση των ονείρων σας. Τότε, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Άρωμα- Luxury Wedding Artists, όπου η έμπνευση για τη διακόσμηση του γάμου ή της βάπτισης του μικρού ή της μικρής σας πριγκίπισσας είστε εσείς!!! Εξάλλου, η προσωπικότητα αλλά και το στυλ σας είναι τα στοιχεία εκείνα που  τους κάνουν πιο δημιουργικούς και συνεπώς δημιουργούν προϋποθέσεις για μια παραμυθένια εκδήλωση.

Η Επιχειρηση

Βρίσκεται στην περιοχή της Θεσσαλονίκης σε έναν μικρό καλαίσθητο χώρο, όπου η έμπειρη ομάδα του μπορεί να σας προτείνει ιδέες από λουλουδένιες συνθέσεις με βάση τα trends που επικρατούν την περίοδο που θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση σας και να σας βοηθήσει να εμπνευστείτε με προτάσεις που να ταιριάζουν στο θέμα αλλά και στο χώρο της εκκλησίας αλλά και του χώρου δεξίωσης ακριβώς έτσι όπως το ονειρεύεστε.

Για Το Στολισμο

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε λουλουδένιες συνθέσεις για όλες τις περιστάσεις με  διαχρονικό αλλά και μοντέρνο στυλ, με κομψά φυτά εσωτερικού & εξωτερικού χώρου σε ιδιαίτερες οικολογικές ή κεραμικές βάσεις, μπαλόνια αλλά και πρωτότυπα χειροποίητα δώρα για νεογέννητα με την δική του προσωπική  σφραγίδα.

Καθε Εικονα… Μια Ιστορια

Στολισμός Γάμου

Στολισμός Βάπτισης

Γιατι Το Άρωμα

Η εταιρεία Άρωμα Luxury Wedding Artists δραστηριοποιείται στον γάμο αλλά και την βάπτιση εδώ και 25 χρόνια και εξειδικεύεται στην ανθοδετική και στην διακόσμηση. Το κλειδί της επιτυχίας είναι ότι φροντίζουν να ενημερώνονται για όλες τις φρέσκες τάσεις σε συνδυασμό με το προσωπικό που βρίσκεται πάντα εκεί για να δημιουργήσουν μια εκδήλωση που θα ξεπεράσει τις προσδοκίες σας. Έχουν ως βασική προτεραιότητα να δημιουργήσουν μια παραμυθένια εκδήλωση από τα λουλούδια, τα διακοσμητικά στοιχεία, τα υφάσματα μέχρι και την πιο μικρή λεπτομέρεια, έτσι ώστε να δένουν όλες οι επιλογές αρμονικά μεταξύ τους, δίχως να δείχνουν φορτωμένες.

Το μόνο που χρειάζεται είναι να εμπιστευθείτε τους ειδικούς που γνωρίζουν ακριβώς με ποιο τρόπο να σας βοηθήσουν σε κάθε σας βήμα και να δημιουργήσετε μια εκδήλωση που θα δώσει πνοή στην εκδήλωση των ονείρων σας.

Στοιχεια Επικοινωνιας

aroma logo
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Βρείτε το στα Social

Ιστοσελίδα

Τηλέφωνο

Διεύθυνση

Γρ. Λαμπράκη 152,

Άνω Τούμπα

Θεσσαλονίκη