Μια Πρωτη Γνωριμια

Η ημέρα του γάμου και της βάπτισης αποτελούν μοναδικές στιγμές για κάθε οικογένεια. Τα συναισθήματα είναι ποικίλα και μοναδικά, αναλογιζόμενοι ότι όλα πρέπει να κυλήσουν ακριβώς όπως τα έχετε ονειρευτεί, δημιουργώντας ένα αποτέλεσμα με πολλές δικές σας πινελιές. Τότε, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Anoixi Events, όπου μπορείτε να ανακαλύψετε μια ποικιλία επιλογών από παραμυθένιες, αλλά και δημιουργικές προτάσεις, όπου η μοναδικότητα του κάθε ζευγαριού αποτελεί την αστείρευτη πηγή έμπνευσης τους. Βασική τους προτεραιότητα είναι να δώσουν πνοή στο όνειρο σας, δημιουργώντας ξεχωριστές στιγμές και αναμνήσεις που θα θυμάστε για όλη σας τη ζωή, δίνοντας βάση ακόμη και στην πιο μικρή λεπτομέρεια.

Για Το Στολισμο

Βρίσκεται στην περιοχή της Θεσσαλονίκης, σε έναν μοναδικό χώρο που χαρακτηρίζεται για την ξεχωριστή του αισθητική, αποσκοπώντας να δημιουργήσει με την πρώτη γνωριμία μαζί σας μοναδικά συναισθήματα εμπιστοσύνης ως προς την εκπλήρωση του προσωπικού σας παραμυθιού. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε μια πληθώρα θεματικών επιλογών από μοναδικές μπομπονιέρες, προσκλητήρια μέχρι και είδη γάμου αλλά και βάπτισης αλλά μπορεί να αναλάβει και τη διακόσμηση της εκδήλωσης σας με επιλογές που να ταιριάζουν στο στυλ και την προσωπικότητα σας. Το σκηνικό που θα δημιουργηθεί θα είναι μαγευτικό με αξέχαστες αναμνήσεις και γευστικές εμπειρίες, έχοντας ως κινητήρια δύναμη τον επαγγελματισμό για την παροχή του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος.

Εμπνευστειτε…

Για ένα ονειρικό γάμο

Για μια παραμυθένια βάπτιση

Γιατι Το Anoixi Events

Το Anoixi Events εξειδικεύεται στην οργάνωση εκδηλώσεων από το 2015, όπου η αγάπη για τα λουλούδια αποτέλεσε ακρογωνιαίο λίθο για τη δημιουργία αυτής της επιχείρησης. To μυστικό συστατικό της επιτυχίας είναι ο συνδυασμός της λατρείας για όλα τα είδη λουλουδιών που ωθούν την ιδιοκτήτρια της επιχείρησης να ενημερώνεται για όλα τα σύγχρονα trends μαζί με την ανεξάντλητη έμπνευση που προέρχεται από το συναίσθημα της να δημιουργεί ξεχωριστές και αλησμόνητες αναμνήσεις σε κάθε ζευγάρι ξεχωριστά. Εξάλλου, το όραμα της επιχείρησης στηρίζεται στην εμπιστοσύνη και στη μοναδικότητα των πιο σημαντικών στιγμών της ζωής, αποτυπωμένων στα χαμογέλα σας.

Στοιχεια Επικοινωνιας

anoixi-events-wedding-baptism-planning-thessaloniki
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Βρείτε το στα Social

Ιστοσελίδα

Τηλέφωνο

Διεύθυνση

Ρήγα Φεραίου 8

Σταυρούπολη

Θεσσαλονίκη