Μια Πρωτη Γνωριμια

Όταν συνδυάζεται η εμπειρία με φρέσκες ιδέες, τότε προκύπτει ένα μαγικό αποτέλεσμα και κάπως έτσι δημιουργήθηκε η Anantzel στην περιοχή της Θεσσαλονίκης. Πασπαλίζει με μαγεία την κάθε εκδήλωση που αναλαμβάνει, καθώς η δημιουργικότητα και η προσοχή στη λεπτομέρεια είναι απαράμιλλη.  Φέρνει μια φρέσκια προοπτική με παραμυθένιες ιδέες στον κόσμο του floral design και της  διακόσμησης. Έχει ως βασική προτεραιότητα να δημιουργήσει μια αξέχαστη ατμόσφαιρα για τις πιο σημαντικές  στιγμές της ζωή σας.  Σε κάθε ιδέα αντανακλά το μοναδικό στυλ και η προσωπικότητά του κάθε ζευγαριού.

Για Το Στολισμο

Το έμπειρο προσωπικό είναι αφοσιωμένο στο να ζωντανέψει το όνειρο με ποικίλες μαγευτικές πινελιές και δεσμεύεται να παρέχει άριστη εξυπηρέτηση και συνεργασία μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια, ώστε να είναι σίγουρο ότι η ημέρα του γάμου σας  θα είναι παραμυθένια. Παρέχει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών υψηλής ποιότητας από τη επιλογή των προσκλητηρίων μέχρι και το ανθοστολισμό της εκκλησίας. Είναι εκεί για να σας προτείνει πρωτότυπες και ευφάνταστες λύσεις με στόχο μια εκδήλωση που θα ικανοποίει και θα ξεπερνάει τις προσδοκίες σας.

Εμπνευστειτε …

Για τον γάμο

Για την βάπτιση

Γιατι Το Anatzel

H Anatzel συνοδεύει κάθε όνειρο σας με ένα προτεινόμενο πακέτο τόσο για το γάμο όσο και για τη βάπτιση. Εξάλλου, το αληθινό πάθος για τα λουλούδια και τη διακόσμηση αποτυπώνεται σε κάθε προσπάθεια. Με γνώση και τεχνογνωσία στον προγραμματισμό εκδηλώσεων η Anatzel δεσμεύεται να κάνει την εκδήλωσή σας αξέχαστη.

Όμως, δε σταματάει εκεί, καθώς είναι ένας χώρος που μπορείτε να βρείτε πολύχρωμες λουλουδένιες κλασσικές αλλά και μοντέρνες συνθέσεις και οτιδήποτε άλλο μπορείτε να φανταστείτε στο χώρο του ανθοπωλείου από  ευφάνταστες δημιουργίες από μπαλόνια μέχρι και  ξεχωριστά δώρα.

Στοιχεια Επικοινωνιας

Anatzel Logo
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Βρείτε το στα Social

Ιστοσελίδα

Τηλέφωνο

Διεύθυνση

Ρήγα Φεραίου 83,

Άγιος Αθανάσιος

Θεσσαλονίκη