Μια Πρωτη Γνωριμια

Το κουστούμι για την ημέρα του γάμου είναι το ίδιο ξεχωριστό όσο και το νυφικό και είναι σημαντικό να εναρμονίζεται με όλο το στυλ του γάμου.

Το Alter Ego θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε ξεχωριστές επιλογές που θα ταιριάζουν αρμονικά στις επιθυμίες σας αλλά και σε κάθε περίσταση.

Έχουν ως βασική προτεραιότητα να προσφέρουν τη καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση, όπου σε συνδυασμό με την ποιότητα των προϊόντων που προσφέρουν θα δημιουργήσουν μια αλησμόνητη εμπειρία.

Το Καταστημα

Το κεντρικό κατάστημα βρίσκεται στη περιοχή της Θεσσαλονίκης με  δυο σημεία λιανικής πώλησης αλλά διαθέτει και ένα διευρυμένο δίκτυο πώλησης σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Το έμπειρο προσωπικό με τη γνώση για όλα τα μοντέρνα trends μπορεί να σας βοηθήσει να ανακαλύψετε το κοστούμι των ονείρων σας.

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία από κορυφαία brands, όπως για παράδειγμα ΤΟΜ TAILOR, GEOX, BUGGATI και άλλες πολλές επιλογές.

Εξάλλου, η εξυπηρέτηση της επιχείρησης θα σας αφιερώσει τον ανάλογο χρόνο και τη τεχνογνωσία με διαχρονικές αλλά και πιο μοντέρνες πινελιές που θα συντροφεύουν κάθε άνδρα σε κάθε περίσταση της ζωής του.

Ξεχωριστε…

με την επωνυμία και την υπογραφή του Alter Ego

Γιατι Το Alter Ego

Η εταιρεία ALTER EGO δραστηριοποιείται στο χώρο του ενδύματος για περισσότερο από 40 χρόνια. Με κύριο μέλημα το άριστο τελικό προϊόν, τη χρήση υψηλής ποιότητας υλικών  αλλά και τον μοντέρνο σχεδιασμό καλύπτει όλες τις ανάγκες κάθε σύγχρονου αλλά και κομψού άνδρα. Παράγει και εμπορεύεται μεγάλη γκάμα σε κοστούμια (γαμπριάτικο, αμπιγέ και casual), σακάκι, παντελόνι, πουκάμισο  αλλά και παλτό με ξεχωριστές καινοτομίες, λόγω της υψηλής ποιότητας και των ποικίλων χρωματικών παλετών και σχεδίων που διαθέτει.

Στοιχεια Επικοινωνιας

alter ego logo
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Βρείτε το στα Social

Ιστοσελίδα

Τηλέφωνο

Καταστήματα

Παύλου Μελά 36, Θεσσαλονίκη

25ης Μαρτίου 12, Ευκαρπία